söndag 30 september 2012

Sjukt

Det var sjukt (som ungdomen säger) trevligt att ha besök. Underbart men kort och de har lovat komma tillbaka! Mitt må bra konto är fyllt igen och det känns himla bra!

Sjukt mycket folk var det på färjan idag, åt båda hållen. Blev påmind om att jag inte gillar att åka färja, men idag var det sällskapet som gällde.

Jag mår sjukt illa av mitt livs sista never more aldrig igen prinsessbakelse. Drabbades tydligen av ett kort med intensivt behov av grön marsipan. Det gick över väldigt fort om vi säger så.

Sjukt konstigt! Blåöga har varit sjuk i ett par dagar men mår nu mycket bättre. Eller väldigt mycket sämre, lite oklart. Hon har nämligen sanerat städat sitt rum till oigenkännlighet. Jag håller som bäst på att återhämta mig från chocken.

Sjukt mysigt ska vi tre ha ikväll i soffan med kissor, rester av gårdagens ostar, kanske ett glas vin och ett avsnitt av "Spiralen". Najs.


5 kommentarer:

Madeleine sa...

Sjukt härligt att läsa!! Me like prinsessbakelse... nomnom!!

Kram!

Madeleine sa...

Sjukt härligt att läsa!! Me like prinsessbakelse... nomnom!!

Kram!

Anne med e sa...

Sjukt bra! Förutom det där med princessen... förutom det faktum att det var den siste. :)

Osloskånskan sa...

Jag är lite dum i huvet som du vet, men mår du illa av att ha ätit för mycket princess, eller mår du illa för att du inte kan (tål?) äta det?

Sus sa...

skönt att avsluta semestern med finbesök!