söndag 14 oktober 2012

Byta stil?

Jag gjorde ett loppisfynd igår. Har en röd (nähä) från tidigare:


Lilla lagom axelremsväskan från Marimekko. 100% kraftig bomull, bara att köra i 60 grader i maskin vid behov. Snygg också. Köpte jättefina röda blomknappar tillsammans med Osloskånskan en gång. Tänkte pimpa upp väskan med knapparna. Bara jag skulle hitta dem. Nu fyndade jag en till för endast 7 euro. En blå:


"En blå?", säger Mannen frågande. "Ska du byta stil?" Som om jag hade någon stil. Ibland, sällan, men ibland är jag lite blå. Eller turkos och marin. Jag kunde inte lämna väskan där på loppisen. Så nu har jag en blå väska. Kanske ger bort den? Eller lottar ut den? Gillar ni Marimekkos väskor?

9 kommentarer:

Krakelsprakel sa...

Tjusiga båda två. Najs att kunna byta stil. Eller i alla fall färg!

Paradiset Kaos sa...

Den är jättefin!

Lippe sa...

Jag kan tycka att blommigt är jättefint - på andra! Vet inte hur många gånger jag köpt något blommigt för att bara sedan ge bort det. Kan jag ha blivit skrämd av en blomma som liten?
Ordentlig kram ♥

Ezter sa...

Det är väl bra att du har två!?

Agneta sa...

Gillar Marimekkos blommor! Har en sådan röd i köket. Fast en gardin då! ;)

Skulle kunna tänka mig att fynda en sådan röd väska.

Pia sa...

Wautsi vilket fynd!!! Roligt "inslag" om oss Finnar!

kramisar!
-Pia-

Knasterfaster sa...

Ja, jag gillar det mesta som är Marimekko. Jag har varit på jakt efter den perfekta handväskan i drygt 20 år. Jag tror inte att det är den där. Jag köper högst en väska om året.

Mammahäxan sa...

Jag har också en röd. Skulle älska att ha en blå. När vi ses kan jag köpa den av dig! För fler gåvor av dig, tar jag icke emot!!!

Shamrock sa...

oj har den blåa Shamrock månne inspirerat dig?