torsdag 11 oktober 2012

"Jaha. Då var man hemma igen".

"Det blev lite knöligt här hemma igår kväll. Kliade som attan och jäklades. Matte påstår att hela lägenheten ser ut som en svart ryamatta men hon brukar överdriva när det gäller vår pälslossning.

En vit(?) matta i hallen...

Efter ett antal samtal tidigt i morse märkte jag att det var något galet på gång, fängelset kom fram! De är den där kamouflagefärgade väskan som man ska sitta i när man åker bil. Inte bra. Totsie, den korkskallen, hon gick och lade sig frivilligt i den. Trodde väl att vi skulle till stugan.

Totsie på väg....någonstans.

Trots att jag gömde mig under fåtöljen släpade hon fram mig, slängde ner mig i buren och körde mig till smådjurskliniken. Att hon aldrig lär sig att det bara blir dyrt på det där stället. Nåja. Nu har dom klämt på mig, stoppat en sak i rumpan (skitstövlar), rakat min tass och tagit blodprov (ser ni plåstret?), släppt ner droppar i ögat och gett mig sprutor. Okey, det känns bättre, men droppar i ögat tre gånger om dagen i en vecka ska vi nog bli två om! Kliandet på hela kroppen är borta i alla fall. Nu kramas vi bara, matte och jag. Till Totsies stora förtret. Snart är det dags för mat, jag ska sitta här och vänta på det. Mjau på er!"


6 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Åh vad skönt att det redan slutat klia. Men det låter som att det blev ett dyrt besök. Och att katten skulle vara tacksam över utflykten är väl knappast att räkna dem?

Realisten sa...

Stackars dig lilla Zorra. Du har haft en tuff dag. Skönt att det har slutat klia i alla fall.

Lippe sa...

Stackars katt...och mattes plånbok!

Christina sa...

Skönt för Zorra att det slutat klia. Oskönt för mattes plånbok.
Det där med att ge djur ögondroppar...hmmm, inte helt lätt!

Per A sa...

På tal om det har jag fått veta att jag får kli av katter.

Helena sa...

Stackars sotnos. Håll dig frisk nu!! ♥