onsdag 17 oktober 2012

Juckmaskinen

I våras när jag också skenade på gym berättade jag om juckmaskinen som var så bra för magmusklerna. Ingen av er varken förstod eller visste vad jag pratade om, men nu kommer bildbevis:


Tadaa! En juckmaskin för framåtjuck och en inställd för sidojuck. Alltså. Man ställer sig på knä på den svarta "plattan", ungefär som man gör vid altarringen (men här får man inget vin). Armbågarna/armarna lägger man på de svarta sakerna där uppe, sen tar man tag i "stavarna" med händerna. Sedan börjar man jucka. Spänd mage, rak rygg och så juckar du till med höfterna och då åker den svarta "plattan" upp, som på räls och magen jobbar som fan! Det fina är att man känner apselut ingenting i magen medan man juckar, man kan göra flera hundra! Men dagen efter...


Ännu en bild, om det mot förmodan inte är någon som förstår vad jag menar. Tyvärr inget foto på mig när jag juckar, keep dreaming det var ingen annan på juckavdelningen på övre plan klockan sju i morse.

Annars, kan hända att man får magmuskler av vanligt juckande också, vad vet jag. När jag tänker efter....är det därför en del karlar har magrutor?

11 kommentarer:

Singelmamman sa...

Haha! Jag förstår. Och ja, det är därför en del av männen har magrutor.

Susanne sa...

Synd på vinet... Ifall jag skulle sätta mig i juckmaskinen, så måste jag nog ha vin ;)

Petra sa...

Hahaha, helt lovely ju!

Stina sa...

Nice!!

Fast ordet juckmaskin får mig osökt in på andra tankar..... men säger inte vad ;-)

Shamrock sa...

Inte om männen är underst... Tror att vi ska göra ett studiebesök på ditt gym när vi kommer

Fru Venus sa...

Det kan vi göra! :-)

Osloskånskan sa...

Varför jucka maskin när man kan jucka människa...?

Fru Venus sa...

Magmuskler Oslo, magmuskler :-)

Knasterfaster sa...

Här i Närke har vi roddmaskiner och det kanske vi har för att vi har långt till havet. På Åland har ni juckmaskiner. Jag förstår inte varför.

Realisten sa...

Jag förstår inte, men det kanske beror på att jag aldrig har stått på knä vid altarringen heller. Fast jag skrattar åt inlägget, det gör jag. Massor. :-)

Anne med e sa...

Du kan väl jucka åt mig med, jag som inte får? (ännu)
Och visst har det väl minskat där i högerspalten? Jag tror det! :D