lördag 6 oktober 2012

Oj.

Sova till kl. 10.20? Hoppsan.

Natten har varit vacker, otroligt vacker. Fullmåne med mångata över havet och stjärnklart. Jo, det vet jag, jag har varit ut och hostpinkat fyra gånger under natten.

Den tidiga morgonen med orange-rosa soluppgång var också otroligt vacker, men jag hostade iväg i säng igen när kissorna fått mat. Kissorna är som Skalman, mat och sovklocka, frukost klockan sju *gäääsp*.

Nu, nästan mitt på dagen, är himlen blå och solen skiner. Höstfint. Nu måste jag bara få ändan ur vagnen, slemmet upphostat, snoret utfräst och klä på mig innan febern stiger igen *suck* Idag står det nämligen en hel del på agendan; båten ska upp, snurran ska upp till boden, pumpen ska in och blomlådor tömmas. Sen ska jag dö i soffan igen. Ha en fin lördag där ute!


4 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Kombinationen fysisk aktivitet och feber/halsont är väl inte så smart kanske. Du ska vara rädd om dig.

Om det är till nån tröst är jag inte det minsta förkyld men har ändå inte klätt på mig än. Sitter och funderar på hur länge jag ska behöva fundera innan jag får ändan ur och tar mig in i duschen.

Knasterfaster sa...

Du ska stanna i sängen! Det där du räknade upp kan någon annan sköts själv. Krya på dig.

Snäckskalsdalen. sa...

Jag måste nog tyvärr tjata och säga som Knasterfaste......du borde ta det lugnt och dessutom har du en arm som också bör ta det lugnt....gå en stillsam promenad möjligen!

Och så har du träffat Levengood!!! Underbart.

Kram

Christina sa...

Låter inte som någon bra idé att ta upp båten med feber i kroppen.
Ligga i soffan låter som en bättre idé. Du har ju en ny Mark-bok :)
Ha en fin dag och krya på dig!