måndag 15 oktober 2012

Ont


Vem minns inte när ett ungt tonårshjärta blev krossat (trodde/tyckte man då) och tårarna rann som ett vattenfall. När ett ungt tonårshjärta har ont idag gör det minst lika ont i ett mammahjärta, och jag önskar man kunde plåstra om det unga hjärtat och ge det en puff framåt. För där framme finns något annat, något nytt och finare.

10 kommentarer:

Osloskånskan sa...

...och när dom står mitt i det så är det ju så svårt att tro på dom som är äldre i gamet....tröst tilll den som har hjärtesorg!

Ezter sa...

Det gör ont och man kan inte tro på det föräldrarna säger! Man kan aldrig träffa någon man älskar lika mycket! Ändå är det ju så det är! Kram till er!

Anonym sa...

Å näe fy! Tänk om man kunde bespara sina nära och kära den sorgen. Minns än idag hur förtvivlad jag var.

Anne med e sa...

Christina sa...

Det är inte lätt att vara varken mamma eller tonåring i den situationen. Tänk vad många gånger jag tröstat, stöttat och varit ledsen när barnen haft kärlekssorg!
Skickar lite tröst...

Livsnjutaren sa...

Ohhh stackars lilla hjärtat. Har en här som är i sitt underbara lilla moln. Om det varar för evigt får framtiden utvisa. Dom älskade barnens sorger gör nog lika ont i våra mammahjärtan som i deras, Fast det går inte förklara för dom. Det kommer dom själva erfara när dom blir mammor. Krama henne från mig/Fia.

Malla sa...

inte skoj med sånt :(

Malde sa...

Ajajajajaj!!!

Det gör sååå ont!

<3 Kramar om <3

Knasterfaster sa...

En erfarenhet rikare. Det är nu hon växer. KRAM

Singelmamman sa...

Det är bannemig svårt att fatta i alla åldrar. Tror jag.

Krama från mig!