tisdag 9 oktober 2012

Tisdagsmiddag med vin.

Ja, åtminstone för en del. Vet inte om jag ska vina. Det hände något med min vänstra gäddhängsarm under natten. Vaknade av värken och har petat i mig värkmedicin för resten av året nu, till ingen nytta känns det som. Vi får se, den som överlever få se.

Det blir Burgundisk gryta till middag. Mannen lagade den igår kväll när jag var på jobb, han är en hejare på det. Ni får nöja er med en bild från Ica då vår gryta står på balkongen och jag orkar inte bära in den:


Till efterrätt ska vi äta smulpaj med äpplen och vaniljvisp. Känner att jag kan hoppa över varmrätten men det ser säkert illa ut. Bästa bästisen S som legat vid Medelhavet i en vecka med lilla vinglaset i handen har missat att tala om att hon har ännu en vecka semester och åker ut till sin ö idag när de anländer till staden. Hmpf. Ville se brännan.

Nu får vi nöja oss med vännen G, ni vet hon som miste sin man i januari. Jag lovade henne att vi skulle komma ihåg henne även när vardagen tar vid och det har vi gjort. Idag gör vi det med tisdagsmiddag och vin. Och äppelpaj. Tror hon uppskattar det.

4 kommentarer:

Monica sa...

Hoppas att ni får en bra kväll! Tänk om jag bodde lite närmare....grytan ser allt god ut! Min höger arm fungerar utmärkt!
Var rädd om dig fina fru Venus!
Kram & vink från mig.

Christina sa...

Den där middagen låter ju suverän även utan vin!
Hoppas du blir bättre i armen så du slipper värkpillren!

Märta sa...

Ah men jösses så gott det där såg ut! Hoppas kvällen blir riktigt trevlig! <3

Malla sa...

men yummie!