fredag 9 november 2012

En dag på vift

Klockan är 10.15. Nyvaken.
Tog beslutet att åka och göra ifrån mig jobbet när vi kom hem halv elva igår kväll istället för att stiga upp just innan klockan tre, igen. Bra beslut. Inte igår kväll, men inatt klockan tre kändes det så. Därav denna sovmorgon. Wunderbart.

Gårdagen gick bra. Gymnasiemässan var okey. Tusentals femtonåringar som sprang runt och Åååååh är du också här va kuuuuuul kramkram och  Iiiiiiiiiihh, kastamedplattadehåretochkindpussas. Blåöga såg förskräckt ut ett tag och jag var väldigt glad över att jag inte är femton år just nu. Men, vi kollade upp ett par skolor, fick den information vi ville ha och åkte sedan iväg för ett besök på skolan som står överst på listan. Av Blåöga fick den med beröm godkänt (är inte säker på om det verkligen gällde skolan eller hästarna i stallet) och vi tyckte väl att.....det säkert blir bra. Härlig vicerektor som tog emot oss där, Humor och Avslappnad är nog hans mellannamn.

Sedan tog vi adjö av Blåöga som blir kvar i Sverigelandet ett tag, gjorde lite ärenden varav Mannen gjorde en Mannen på ett ställe, och satte oss på den evighetslånga färjturen som tar oss hem på drygt två timmar.

Nu dusch och tvättabortsminketfrånigår, frukost och sedan på jobb. Och sedan, sedan blir det paradiset!
Just ja, svinkallt men solen skiner!

Wille, välkommen som följare :-)

8 kommentarer:

Maja sa...

Jag har också en 15 åring så gymnasietankar är det massor av just nu... finns så mycket att välja mellan!

Gafflan sa...

Här blir det vallning av yngsta under nästa vecka när de olika gymnasieskolorna slår upp portarna och bjuder in till öppet hus. Nä, yngsta vet inte vad hon ska välja men jag hoppas hon kommer på det snart.
Kram

Renée sa...

Tycker du har gjort dig förtjänt av en sovmorgon! Hoppas du slipper jobba på helgen så du kan sova som en gris!

Singelmamman sa...

Blir nog jättebra. Ha det skönt i stugan!

Snäckskalsdalen. sa...

Njut!

Allt mellan Himmel och Potatisåker sa...

Skönt att soooova!
Men hey, vad gjorde mannen när han gjorde en Mannen..??

Kram!

Knasterfaster sa...

Man ska gå på magkänslan när det gäller gymnasieval. Blåöga kommer säkert att göra ett bra val. För det är väl ändå hästarna som är allra viktigast? ;)

Ezter sa...

Ha en skön helg nu!