tisdag 27 november 2012

Plus


Sedan en tid tillbaka är jag plusmedlem på ett av stans gym/träningscenter. Nu vill jag bara påpeka att plus i detta fall inte har något som helst samband med min storlek i kläder att göra, det överlåter vi åt de stora klädkedjorna. Nej, plusmedlem är man om man har avtal för en längre tid och då blir man erbjuden speciella träningstider. Det betyder att alla vardagar mellan kl 05.00 - 23.00 och helger mellan 07.00 - 21.00 (tror jag, helger är inte min grej) kan man med eget kort och kod gå in och träna även fast det är stängt! Det kallar vi service, eller hur!

Så, nu tränar jag varje vardag morgon, måndag - fredag, mellan klockan sju och tio över åtta.

Om jag tycker det är kul? Nej.
Om jag tycker det är skönt? Nej. Här snackar en del om delfiner eller vad det nu heter men jag har aldrig känt något sådant.
Om jag ser resultat? Nej.
Jag avskyr varje sekund. Ser på klockan och räknar minuter, prickar av mina "måsten" på juckmaskiner, crossar och annat jox.

Men. Vid det här laget brukar/borde min arselbedövning gett efter, smärtan vara fruktansvärd. Men icke. Smärtfri, fungerande och tjusig som fan. Tillsvidare. Nu kan jag inte säga om mina nerver i kläm har något att göra med min träning, men något positivt måste jag ju försöka se i eländet.13 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Du är duktig som gört fast du tycker att det är tråkigt. Det måste ha något med juckmaskinen att göra tror jag.

Fru Venus sa...

Håller med dig Knaster, bäst att jucka på när man slipper till ;-)

Gafflan sa...

Jag tycker att du är duktig som går i till gymmet. Själv har jag en mil till närmsta och vill inte träna i grupp. Jag motionerar inte överhuvudtaget om jag ska vara ärlig. Inte ens en liten rask promenad. Stora slappheten har mig i ett järngrepp. Mitt blodtryck och kolesterol hade säkert tyckt att jag skulle skärpa till mig men jag har ingen lust att skärpa till mig. Jag har tappat sugen.
Heja dig!
Kram

bakom berget sa...

Jag tycker du är duktig!
Tack för tipset om monstermallas inlägg. Jag lärde mig mycket där :o) Nu funkar det igen.

Kram kram.

Åsa.

Mammahäxan sa...

Heja!

Singelmamman sa...

Klart att det hjälper! Men. Jag tror att du ska träna lite olika saker för att tycka att det är roligt. Gå på bandet, jucka lite, ta den friskaste armen till hjälp och "lyft lite skrot". Variera dig. Och... det viktigaste av allt. När du tycker att du kan/klarar av en maskin på ett visst sätt. Öka hastighet eller styrka eller både ock. Beroende på vad det är för maskin. Lusten kommer men det kan ta tid. Ge inte upp. Du ser ju resultat på vågen.

Paradiset Kaos sa...

Du är jätteduktig!
Och jag tror att du kommer att sakna motionerandet om du av någon anledning inte skulle kunna gå dit.
Jag hade börjat promenera en halvtimme till en timme flera mornar i veckorna, men i fredags halkade jag hemma på trappen och stukade foten och benet så nu vet jag inte när jag kan komma igång och gå promenaderna igen. Och jag saknar det!
Kram!!!

Mammy sa...

Håller med Singelmamman, kloka ord där!!
Jag tycker du är JÄTTE duktig!!!!! Bara det att orka dit varje vardag morgon. Super duktig!! Jo, det gör nytta.

Kram

Ezter sa...

Fantastiskt duktig, hoppas arselsmärtan inte återvänder!

Malla sa...

härligt! :)
det är inte alltid kul,men blir det rutin så är det rutin och rutiner är också bra!
jag ger dig gärna tips på olika träningspass.

Anna lever i dag sa...

Jag läser sista meningen om och om igen... Och visst 17 försöker Fru Venus tänka positivt, trots att det är november månad... ;-)

Kämpa på, du inspirerar!

Malde sa...

Håller med all ovanstående. Sjutton vad du är duktig! Men visst ger det resultat, du märker ju själv att du inte har ont i arslet än! Det om något är resultat!!!

Kramar till duktiga Fru Venus

Märta sa...

Satan i gatan vad du är bra!
Och vad skönt att höra att du känner skillnad i arslet!
HURRA, för dig!

mvh
/Tokimponerad gymfobiker