onsdag 12 december 2012

Det är Sus fel. Och Jack Reachers.

Att jag inte sov i natt alltså. Ja, kanske inte bara hennes fel då jag hade extra tidig jobbväckning, kl 02.30.....

Alltså, Sus såg Tom Cruise igår! I Stockholm! Tänk om jag hade varit där, och han hade fått syn på mig, och han hade tänkt; Skitsamma i magra Katie, jag har träffat Venus! Ja, det har han säkert gjort. I natt när jag låg vaken och tänkte på det.

Annars, jag tycker att han är så jäkla snygg! Leendet får mig att flina tillbaka mot tv rutan så där lite småfånigt (skiter fullständigt i hans religion) och han är en bra skådespelare! Kommer ni ihåg Rain Man? Just det, och många andra filmer både före och efter.

Men. Nu spelar han Jack Reacher efter Lee Child´s böcker om just Jack Reacher. Bra böcker, väldigt bra böcker, jag har läst alla. Och det är här men:et kommer. Jack är cirkus 195 cm lång, har händer stora som dasslock och är axelbred som en ladugårdsvägg! Nu kan Tom vara hur bra som helst i filmen (klart jag ska se den!) men han är inte Jack Reacher, så mycket är säkert. Hur tänkte de här? Någon som fattar vad jag menar?


9 kommentarer:

Sus sa...

Jag är förvånad över att jag inte drömt om honom.
Men allt var overkligt igår.

Där stod han liksom.
Tom.
Som jag blev kär i då han spelade i Top Gun.

Ja jävlar.

Anonym sa...

Har alltid varit småkär i honom... sen Top Gun alltså <3
En riktig finis...mmm..
Ann-Louisekram

Malla sa...

är det action?

Snäckskalsdalen. sa...

Det är en evinnerlig tur att vi alla tycker olika. Tom Cruise orkar jag inte med överhuvudtaget (och han skulle nog inte orka med dig heller, hade min mor sagt om hon levat och hört mig säga så). Och när han ler sitt ytterst fåniga leende måste jag gå från tv:n.......
Ja, ja, du får honom då!
På tal om texten på din blogg, det är bara när din blogg kommer upp som det i min dator blir så litet att jag får ta av glasögonen och dra till mig datorn för att kunna läsa........märkligt. Men jag ser ju vad det står, men det är pluttigt....

Maria sa...

Jag har inte läst Lee Childs böcker så jag fattar inte. Eftersom du har läst alla förmodar jag att de är bra så jag lägger dem på min att-läsa-lista. Jag tycker inte att han är så jäkla snygg faktiskt den där Cruise.
Jag förmodar att han inte hade tyckt att jag är så jäkla snygg heller så det går på ett ut.

Baronessan sa...

Jag är ingen Tom-fan. Du får ha honom för dig själv. Men det där med storleken... den har ingen som helst betydelse vet du ;)

Fru Venus sa...

HA HA HA HA HA!! :-)

Shamrock sa...

du får göra som Brigitte Nielsen och skicka ett foto när du sitter halvnaken på en bakvänd köksstol

Fru Venus sa...

HA HA HA HA HA HA, ännu mer :-))