måndag 24 december 2012

"Hon är som alla andra kvinnor",

gillar skor bäst, säger Mannen och menar Totsie. Jag vet inte hur många gånger vi hängt upp detta julpynt tillbaka i granen:


Annars hittar vi henne mest här, ser ni henne?


Annars kan jag tala om att även en plastgran kan svaja, ruska och barra. Eller barra och barra, men om man sliter av barr med tänderna och sedan spottar ut dem så ser det ut som om den barrat. Sådär kul.


Jag håller på och plockar fram allt "måstegodis" som vi har haft sedan jag var barn, här Fazers gröna kulor i en 45 år gammal skål som vi bara/alltid har gröna kulor i :-)

Vi har skrotväder :-( Hårda vindar och snö som yr runt knutarna. Vi funderar faktiskt på om vi ska skippa julkyrkan på eftermiddagen och satsa på mjukisbyxor redan nu :-)

Annars är vår jul lite konstig i år. För första gången tillbringar inte Guldlock kvällen hemma med oss. Hon och pojkvännen kommer till lunch, åker via hans föräldrar men sedan tillbringar kvällen med julmiddag och klappar i sitt eget lilla hus. Konstigt. Nu ska jag börja fixa den jullunch hon har beställt :-)

Hoppas ni alla får en lugn och mysig dag!

9 kommentarer:

Singelmamman sa...

En riktigt God Jul önskar jag er!

Hovdamen sa...

Ja det är lite vemodigt när inte allt är som vanligt. Konstigt nog vänjer man sig visst inte riktigt heller. Jag vill att det ska vara som när barnen var små!

Renée sa...

God jul på dig vännen! Ät nu inte så mycket gott så du får tillbringa juldagen på dass ;-)
Ge dina talibaner en stor kram från mina otroligt väluppfostrade fyrbenta kräk. De kan aldrig komma upp i Totsies grad...
JULKRAM!

Helena sa...

Om du slutar slita av barr med tänderna och spotta ut dom så kanske ni slipper barret på golvet...eller så kan du spotta ut direkt i soporna? :D

Knasterfaster sa...

Fazers gröna kulor, endast en halv fick jag ta när jag var barn. Ska köpa mig en ask och ta en hel kula eller kanske flera på en gång!
GOD JUL!

Susanne sa...

Önskar dig och din familj en underbar Julafton. Kramen.

Nina sa...

ojoj, hon hade älskat våran gran! Finns massvis med skor i den! =)va mysigt med måstegodis i alltidskålar! Önskar er en riktigt god jul!

Nette Cecilia sa...

God jul ,lätt snöfall här med solblek himmel ,Nette

Anonym sa...

Åh vad jag blev nostalgisk nu. Såna där gröna kulor var min morfars favorit och om jag var riktigt snäll smög han åt mig en sån fast det inte var lördag!
Jag har precis börjat blogga och är på jakt efter bloggar att läsa. Du har många medlemmar på din blogg så jag lägger väl till mig där jag också och tittar igenom din blogglista vilka som är dina favoriter.
God fortsättning på julen! Du är välkommen att titta in hos mig om du känner för det. Jag har inte skrvit så mycket än men det kommer!