söndag 9 december 2012

Vad händer?

Jag älskar att vara på stugan! Tystnaden, lugnet, skogen och havet. Väldigt få måsten den här årstiden och sedan sover vi som små grisar när vi är här ute. Den enda nackdelen under vintern är bristen på vatten, alltså dusch-tvätt-diskvatten. Med andra ord luktar jag inte hallon och så tror jag att det börjar klia lite under den flottiga hårmanen. Jag duschade på onsdag morgon hemma i staden och just nu skriker minidjungeln under armarna efter vatten och duschcreme. Nåja, det är tyvärr snart fixat, vi åker hemåt idag......

Sova. Det gjorde vi i morse. Länge. Vet ni vad jag vaknade av klockan elva? Ja, förutom Totsies svans under min näsa. Jag låg på något knöligt. Mannens nya glasögon! En ovetande kan ju fråga sig varför jag lade mig på dem, men jag som känner Mannen vet att det gjorde jag inte!

På kvällarna när vi lagt oss, nehejdå, han ska inte sova ännu, snart, men inte nu. Så där ligger han med glasögonen på näsan, lurar i öronen och telefon eller minipadda i handen. Och sedan somnar han. 100 gånger av 100. Och sedan ligger vi på nämnda glasögon, lurar och minipaddor. *suck* Jag är förvånad bara att jag/vi sover så bra som vi gör.

4 kommentarer:

Hovdamen sa...

Hmmm, det hade inte jag stått ut med, faktiskt, Jag är paniskt rädd för att inte kunna tvätta mig eller få duscha. Klarar mig max en dag...Förstår att det blir skönt att ställa sig i duschen idag då:)

Petra sa...

Nya glasögon i julklapp kanske!

Helena sa...

Men...du har ju bastu och snö och havet att tvätta dig i.:D

Shamrock sa...

våtservetter