lördag 1 december 2012

Vilken lördag....

Okey, jag erkänner. Jag sov till klockan 11 då Mannen väckte mig och tyckte att nu får det räcka. Känns så där, för hela natten har jag regisserat Hollywoodfilmer och det är faktiskt ett viktigt jobb. Måste vara det med tanke på hur mycket jag blev anlitad under natten. Ändå är jag utsövd nu. Konstigt.

En som inte är utsövd är Blåöga. Mannen är som bäst på väg till sjukhuset med henne. Feber, kroppsvärk och en fastsvälld värkande hals återkommer allt för ofta för att vi bara ska "låta det ta sin tid". Nu ville doktorn se på henne. Bra. Mindre bra att hon har ont och mår så dåligt.

Jag ska kasta skinkan i ugnen. Fyra timmar ska den badda på där och sedan har vi skinka och potatislåda inför vår Lilla jul middag :-)

Sedan har vi ett hästjobb framför oss. Vi ska ut till stugan för att försöka hitta vår stora och fina altan under snön. Det har snöat här i flera dygn nu, dalar ner lite smått även nu. För att inte ha snö upp till hakan när vi ska dit lite nu och då under vintern ska vi försöka skotta undan varefter. Gång nummer ett är idag. Håhåjaja.

4 kommentarer:

Gafflan sa...

Stackars Blåöga!! Hoppas doktorn kan hjälpa henne.
Här har vi inte ett snökorn så långt ögat når, nej, för vi har sol och har haft i två dagar nu. Jag gillar´t!
Kram

Anonym sa...

Hoppas Blåöga kryar på sig och er lilla julmiddag blir lyckad!!

Anonym sa...

Då har du två viktiga jobb. Ditt nattjobb verkar mest spännande. Jag förstår att du inte hade tid att vakna.
Hoppas att Blåöga blir frisk snart.

Singelmamman sa...

Krya på Blåöga och skotta försiktigt.