fredag 11 januari 2013

Ännu ett bokpaket!

Bara älskar presentkort på Adlibris!

Gårdagens skörd:


Snabba Totsie *suck* visar att det kom två böcker av Kristin Hannah; Sanningens ögonblick och den frusna trädgården. Tror nästan tyvärr att det blir stugböcker till sommaren. I paketet fanns också dessa:


Roten till det onda av Peter Robinson och Fånga det förflutna av Joanna Hershon, båda med väldigt bra recensioner. Åtminstone den gröna deckaren kommer jag ha svårt att kunna vänta med, ser ut att bli ännu en engelsk favorit. Förutom presentkort på Adlibris är rea på Adlibris en prima grej :-)

Har ni läst någon av dem?

6 kommentarer:

Kaatzi sa...

Vad roligt med nya böcker.
Önskar dig en trevlig helg..

Tina sa...

Har inte läst nån av böckerna, men Peter Robinson är en av mina favorit författare. Visserligen var jag lite besviken på Bad boy för den höll inte alls samma klass som dom tidigare.

Ezter sa...

Nej, jag har inte läst dem, men Kristin Hannah skriver ju alltid bra!

Snäckskalsdalen. sa...

Bokpaket är underbart!
Robinson har jag läst, men du vet, det var inte riktigt min gengre.....men nog bra ändå!
Kram

Yoyce funderingar sa...

Jag har läst Peter Robinson men inte den. Den jag läste var jättebra. Jag har också ett presentkort på Adlibris, man kanske skulle passa på då?

Anonym sa...

Peter Robinson är en av mina favoriter. Jag har läst alla hans böcker i rätt ordning. Håller med Tina. Bad boy var en liten besvikelse. Kristin Hannah är också en duktig författare. Bokpaket är inte dumt.