onsdag 9 januari 2013

Bara så att ni vet

Det är lite mycket just nu, nytt jobb, riktigt gammalt jobb, försöker avveckla halvnytt jobb som inte vill släppa mig, skattebyrån, papperstjaffs, avtal, läkarbesök, sjuka tonåringar, Man som jobbar häcken av sig med världsviktig händelse och sedan den vanliga vardagen.

Jag har bestämt mig för att vara klok och vis. Eftersom min dag oftast börjar kl. 03.30 har jag bestämt mig för att tills ett av tre jobb är borta ska jag satsa på tidiga kvällar och sömn. Av samma anledning är jag osynlig hos er men jag har starka planer på att ta igen det ganska snart :-) Okey?

Jag kan också tala om att jag inte är någon superkvinna eller blir speciellt rik. Det handlar bara om planering och många väldigt korta skitjobb med kass lön, men då jag är lite väl empatisk för mitt eget bästa kan jag inte bara lämna folk som behöver hjälp bakom mig utan vidare.

En kort (hoppas jag) tid ännu eldar jag ljuset i båda ändar, men sen!

10 kommentarer:

Tantaluran sa...

Klokt beslut. Välkommen tillbaka när orken dyker upp!

desperat hemmafru sa...

Smart att inte bränna på mitten med! Sköt om dig. Vi finns här när du kommer tillbaka.

Fru Fransson sa...

Viktig prioritering, vi finns kvar.

Kram på dig!

Maria sa...

Hoppas det där jobbet som börjar mitt i natten är slut snart. Vilka jobb börjar förresten mitt i natten? Tidningsutbärare? Bagare?

Fru Venus sa...

Maria; Något så glamouröst som städjobb ;-)

Ezter sa...

Vi väntar! Var rädd om dig!

September sa...

Jag gör min dagliga runda här, finns det ett inlägg läser jag med glädje men finns inget förstår jag och återkommer. Alltid. Lycka till!

Baronessan sa...

Jag förstår att du inte har fulla dagar eftersom du har tre jobb. Men det kan ju faktiskt vara värre än heltidsjobb. Allt blir sönderhackat och planering är ett måste.
Må du hålla ihop!

Madlar sa...

Va? Va? Är du inte en ubermensch? Menar du att du är som oss andra sketna dödliga? Gud, så besviken jag blir.....kramis <3

Chrissan sa...

Ta hand om dig!