onsdag 2 januari 2013

Blåslampa.

Det har jag haft idag. Blåslampa i baken, men jösses vad jag har hunnit med mycket!

Antalet jobb är nu nere i tre; ett gammalt och vant på tre timmar/dag, ett nytt som börjar på måndag och börjar med fyra timmar/dag (ökar sedan), och ett som bara är fem timmar i veckan som ska trappas ner till noll fram till nästa månadsskifte, hoppas jag. *pust*. Känns bra, väldigt bra!

Jag har också ställt in mig på att inte ha någon som helst semester i sommar. Eller jo, jag har ju långsemester från gamla jobbet men inte det nya. Samtidigt känner jag att jag har semester varje dag under vår och sommar då jag efter bara 20 minuters bilväg är på stugan :-) Tror att det nya blir bra för min smäckra lekamen (läs armar och arsel).

Ikväll ska jag vrålplocka skägg! Efter fem dagar utan pincett kan jag slå vad om att det är minst hundra ynglingar i bara vår stad som är lätt avundsjuka på min haka och hals. Fifan. Imorgon ska jag klippa mig - halleluja moment! På fredag ska jag vara ledig och raka benen, på lördag har Mannen lovat att vi ska shoppa ett par överdelar åt mig (bara det som syns där bakom disken). På söndag ska jag hitta ögonbrynen.

Jag fick en kommentar om att det inte spelar någon roll hur jag ser ut, jag har ju redan fått jobbet. Fel, fel, fel som Brasse med lattjolajbanlådan sa. De som anställt mig vet hur jag ser ut (he he), men inte de som jag är "uthyrd" till. Suprise liksom. Skit samma.
Skulle ni kunna tänka er att bo här? Det skulle jag.


13 kommentarer:

Ezter sa...

Ja det skulle jag! Lycka till med jobben!

Madlar sa...

Ähh, strunta i plockningen. Dra burkan över skallen när du ska till nya jobbet. Om de knorrar kan du alltid väsa något om "diskriminering" ;)

Christina sa...

Skäggstrån är ett elände hörru, vassa är de också ;)
Lycka till med jobben

Singelmamman sa...

Det är du som sätter ribban på hur mycket du måste plocka för att känna dig bekväm. Så plocka på om du vill. Men folk bryr sig nog inte så mycket och framför allt så tittar man inte så himla noga.
Nä absolut inte bo där. Gärna hälsa på, några dagar åt gången.

Knasterfaster sa...

Prova med genomskinligt nagellack på ögonbrynen och så sätter du dit skägsstråna som du plockat bort. Voilá!

Lippe sa...

Lycka till på jobben! Näe, där vill jag inte bo, tycker att skogen ser alldeles för gles ut! ;-)

Susjos sa...

Alltså Knasterfasters tips...haha!!!
Lycka till på jobbet!

Yoyce funderingar sa...

Ha, ha, jag stod också o ryckte febrilt efter alla hårstrån på hakan ikväll. Var f-n kommer de ifrån?? De fanns inte där för några år sen...

Gina sa...

Snacka om att jag undrar vad du ska jobba med där bara överdelen kommer synas?!!! Lycka till iallafall! :-)

Gina sa...

Får en känsla av filmen Yrrol. Susanne Reuters karaktär, proper upptill och naken nertill. Den scenen där hon ska ut och säga till mannen som ollar hotellfönstret. ;-)

Knasterfaster sa...

Glömde svara på din fråga. Nej, jag skulle absolut inte kunna tänka mig att bo där. Jag skulle bli helgalen efter ett dygn. Orsak 1: jag måste se minst en annan människa än mig själv per dygn. 2: när jag går ut och går vill jag ha fler valmöjligheter än höger- eller vänstervarv. 3: när jag får slut på mjölk vill jag gå till affären.

Baronessan sa...

Härligt med jobbet! Men det måste väl ändå bli rörigt med så många jobb på olika tider? Hur fan hinner du blogga dessutom?
Hoppas du får ordning på alla hårstrån var dom än sitter :D

Fru Fransson sa...

Snälla Vännen!!
Hårborttagningscreme. punkt.

;-)