tisdag 29 januari 2013

Fru Venus goes pensionär.

Det blev pasta med röd pestosås, parmaskinka, pinjenötter och parmesan. Och vitt vin ;-)

Och nu blir det sängen. Klockan är åtta, jag vet.

Men min kropp och knopp är inte gjord för tolv timmars jobb varav det ena börjar 04.00 på morgonen. Mitt andra jobb på nio timmar är inte lika tungt fysiskt, inte psykiskt heller, om det inte vore för att jag försöker (med betoning på försöker) skola in en person. Det kräver både tålamod, styrka, tålamod och uthållighet. Efter två veckor har jag inte så mycket kvar av det som börjar på t. Trött är jag däremot.

Ser fram emot när min dag slutar kl 14 som det är planerat. Ja, ja, den dagen kommer väll, och då gnäller jag antagligen på det.

En annan sak. Jag drömde helt galet, och mycket, senaste natt. Bland annat har jag satt mig upp i sängen och med hög röst sagt åt Mannen (som fortfarande låg och läste): "Fy fan vad du är på dåligt humör på mornarna!" Ha ha, han sa att han inte tog åt sig för jag hade "prata i sömnen rösten". Dessutom möts vi bara i dörren på mornarna.

Undrar vad jag drömmer i natt?

8 kommentarer:

Rozie sa...

Hahaha! Snurrig i bollen är jag! Du får radera föregående kommentar helt.(jag kunde bara göra det "till hälften") Jag råkade vara inne på ett annat bloggkonto som jag har, då jag skrev kommentaren. Försöker igen:

Det sägs att när man drömmer om andra personer så är det delar av ens egen personlighet det handlar om. Med andra ord är det du själv som är på dåligt humör på mornarna! ;-) hihihi

Men uj uj uj så du jobbar! Blir ju trött av att bara läsa om det!
Kramelikramen!/Rozie

Madeleine sa...

Hoppas du snart få sluta vid 14-tiden. Din gubbe måste älska att bo med dig - det händer saker hela tiden! Vam behöver TV, liksom? ;D
Kram bästa!!

Renée sa...

Men gumman då... Måste du jobba både mitt i natten och som vanligt? Inte konstigt att du är trött, själv hade jag varit begraven för länge sedan kan jag meddela, jag tycker det låter mycket...
KRAM

Nica sa...

Åh herrejävlar vad gott det lät. I och för sig låter allt gott nu när jag inte äter :)

Fy vad du sliter. Hoppas att det löser sig snart. Puss puss puss på dig, duktiga du!! Och suss, suss, suss!

Baronessan sa...

Är det inte slut på kl4-jobbet snart? Eller var det inte det som skulle ta slut? Jag blir helt yr i bollen av dina jobb. Vad ska då du bli?
Kul med folk som pratar i sömnen :)

bosseliden sa...

Kul. La du dig bara ner och somnade vidare sedan? Ser med spänning fram emot nästa replik.

Knasterfaster sa...

Är det så där pensionärerna lever på Åland?! När jag blir pensionär vill jag inte gå upp kl. 04 och jobba i 12 timmar. När jag blir pensionär vill jag sitta i en gungstol och titta på småfåglarna.

Anne med e sa...

Asså kramen pårej!