lördag 12 januari 2013

Lite planer då

Åh, det blev sovmorgon de luxe då inga talibaner väckte oss med ramajamande på morgonen och den "naturliga" väckningen kl 03.30 fick bara en hastig glöm-det-inte-idag-tanke innan jag somnade om - skönt!

Minus sex grader ute idag. Grått och blåsigt. Men, det beyder att det är väder för något jag väntat på sedan julen, nämligen igloo städning. Alltså frosta av lilla frysen:


Ni ser va, usch! Allt ut i korgar på balkongen och in med skålar med varmt vatten. Under tiden åker vi till stugan en sväng för att bli av med nydiskade kärl och porslin, tvättade sängkläder, kuddar och täcken. Ett par dörrmattor trängs där i högen i bilen också om jag minns rätt.

Ja, så får man halva lördagen att gå. Vad har ni för planer?

6 kommentarer:

Malla sa...

jamen jag tänkte läsa en massa sidor ur Jonas Moströms 5te bok, slappa och ta ett träningspass hemma. Inte mer än så tror jag :)

Cina sa...

Här ska julen städas ut. Med hjälp av tonåringar. Så det blir väl till natten då???????
Håller tummarna för att femtonåringen får snabb utredning nu och ni får en förklaring!
Kram!

Ezter sa...

Skulle jag också behöva, men nu ska vi på dop :)

Gafflan sa...

Typ ingenting. Eller egentligen pilla med en del saker inomhus.
Kram

Malde sa...

Maken och jag har julat av huset nästan helt. Nu väntar jag på att Maken ska sätta upp fönsterbelysningen i köket (äntligen!). Sedan ska vi laga mat, och jag ska väl baka matbröd, tror jag. Försöka få färdigt virkad gardinkappa till köket, nummer två av två. Då ska vi byta gardinkappa till köket :-)

I morgon ska jag se till att komma iväg till gymmet, tänkte jag.

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, vi fick en frilördag, helt underbart! Ska göra absolut minsta möjliga.