torsdag 31 januari 2013

Nu vet jag!

Varför jag inte använder ögonskugga alltså. Jag har inga ögonlock! Smygglodde på Shamrock förra lördagen. Underbara ögon och framför allt ögonlock, och supersnajsigt sminkade. Så snyggt! Följande bild har jag snott på nätet då fotograferingen av mina ickeögonlock av superfotografen Venus blidde absolut ingenting.


Ni ser, inga ögonlock. Bara en massa hänghud som hänger ner mor ögonfransen, och då är det ändå ganska hyfsat på henne på bilden. Jag har försökt lyfta på hänghuden för att se hur det skulle se ut om jag hade ögonbryn, men då hamnar ögonbrynet mitt på pannan. Jag får väl bara se det som så att jag sparar pengar på att inte köpa snygga ögonskuggor. Eller nåt sånt.

Annars, en kul grej. Jag googlade på hängiga ögonlock och då ploppade det upp en bild på Sus!? Inte ett hängigt ögonlock i sikte där, men däremot ett vackert leende och en massa blont hår. Mysko.

9 kommentarer:

Sus sa...

Hahaha! Det beror nog på att jag förmodligen har bloggat om mina påsar :D använder skugga till ingen nytta.

Åsa Hellberg sa...

Jag har dubbla veck som ögonlock, faktiskt det enda jag skulle kunna tänka mig att fixa med kirurgi (även om jag troligtvis inte skulle göra det om det inte tynger ned hela ögonlocket.)

Christina sa...

Samma här ;) Behöver inte fundera på om jag ska ha ögonskugga eller inte :)

Fru Fransson sa...

Även på mig är ögonskuggan onödig, men:
Tänker att jag lyfter upp hängande huden genom att kleta highlighter under ögonbrynen? :-)

Fröken Hulda sa...

Jag erkänner direkt... rusade till spegeln för att kolla. Nä... jag har inte heller några ögonlock som lämpar sig för ögonskugga. En fördel är ju att jag slipper eländet med att tvätta bort smink innan läggdags för alla vet ju hur man ser ut på morgonen om man INTE gjort det.

Kram

Knasterfaster sa...

Det där har jag ingen aning om när det gäller mig. Jag har inte ens en spegel. Påsar har jag i en låda i köket.

Chrissan sa...

En av mina svägerskor lider otroligt av sina. Hon ska till landstinget och mäta hänget för att se om det är tillräckligt mycket för att få det fixat.

Renée sa...

Är det du på bilden? Fan vad snygg du är!!!

Anonym sa...

även chrissan dyker upp.


det syns att jag har ögonskugga om jag blundar. och om jag har en knalllig färg. det brukar min brorsdotter ,3 år,be å få låna.... så jag får gnugga av mig min skugga å sminka henne istället.