torsdag 7 februari 2013

En bra plan!

Vi har planerat vår fredag kväll! Vi brukar inte göra det utan bara slappa-hänga-andas.

Men imorgon när Mannen kommer hem ska vi duscha tillsammans. Vi ska låtsas att vi är i en bastu då vi vill bli skrubbade på ryggen och vaska upp oss riktigt ordentlig. Synd att vi inte får tag på björkris med färska blad.

Sedan ska vi klä oss i mjukisbrallor och slapparskjorta - eventuellt min randiga aftonklänning - och fixa tv-middag! Det blir Club Sandwich med nygrillad kyckling och hemlagad majonnäs och ett glas rött framför tv:n.

Efter maten rullar vi in oss i varsin pläd och tittar på fyra-fem avsnitt av House of Card. Jag kommer att toknjuta av vår fredag kväll, för att inte tala om sovmorgonen på lördag.

Har ni fredags eller helgplaner?

6 kommentarer:

Anette Eriksson sa...

åh, helgplaner... har men hemliga för nu ;-)
Ha en mysig fredagkväll!

Singelmamman sa...

Middag på fredag, hjälpa sjuk mamma att handla på lördag, slappa resten av tiden.

Gafflan sa...

Inget större mer än att jag ser fram emot att slaaaaaappna av men...maken är förkyld. Det är lite jobbigt att lyssna på hur "dålig" han är men jag kan ju numera parkera min rumpa i en annan soffa på ett annat våningplan. Dock utan tv men med en bok. ;)

Mammy sa...

Låter som underbara planer!! :D Speciellt det där med duschen och skrubba varandra! ;)

Själv åker jag till Oslo i helgen för att vara med på yngstas bröllop. Ska bli så spännande! Blir ju inget "vanligt" bröllp som man är van vid.
Bilder kommer på bloggen!!
Trevlig helg!!

Maria sa...

Just den här helgen har jag både fredagsplaner och helgplaner. Att jobba :-(

Bibban sa...

AVIS/Bibban