måndag 4 februari 2013

Multirubrik

Det hade jag behövt idag känner jag.

Har ni märkt att jag bara helgfluktar hos er nuförtiden? Inte det. Okey då. Men det är så det är i alla fall. Tyvärr. Och hos mig fluktas det inte mycket över huvudtaget av någon anledning.

Januari. Kom och gick, märkte ni det? I år var januari klart mycket bättre än förra året. Året började med två begravningar. Usch. Det enda positiva var att Singelmamman var på besök. Najs. I år började det med nytt jobb och en efterlängtad och kär gäst återvände till våra tisdagsmiddagar efter en tid av sjukdom.

Mitt jobb. Kommer ni ihåg "Plankan" sketchen? Det är mitt nya jobb i ett nötskal. Fick ett samtal igår igen och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Otur(?) blandat med icke existerande logistik av min arbetsgivare lockar fram skrattgråt och suckar alla dagar. Tur att jobbet är kul.

Gym. Ett minne blott, tyvärr. Det syns antagligen på vågen och av samma anledning undviker jag vågen. Satsar på promenader de dagar jag orkar hålla mig vaken efter middagen.

Det var så mycket jag skulle skriva i denna blandade kompott men nu minns jag inget mer. Återkommer, ha en bra måndag,

10 kommentarer:

Ezter sa...

Jag kollar hos dig varje dag, precis som jag brukar. Eller rättare sagt när nytt inlägg dykt upp :) Bra att du trivs på jobbet!

Rufsemaja sa...

Jag kollar hos dig flera gånger varje dag, tro inget annat!"

Gafflan sa...

Jag har blivit dålig på att flukta in hos alla och det får jag tillbaka med att knappt någon säger hej inne hos mig. Slutsatsen är att jag får skylla mig själv. :)

September sa...

Jag håller ständig koll på dig. Tro inget annat.
Kommenterar gör jag dock sällan (har ofta inget nytt/smart/roligt/klokt att tillägga) .

Men nog syns väl mina besök här på "någe" vänster?

Agneta sa...

Det är mycket nu, lite överallt ... men snart är det vår och då blir väl allt mycket lättare!? Hoppas jag.

Rozie sa...

Jo, men jag brukar ju kika in lite då och då. Och jag brukar även kommentera en del av dina inlägg, det ser du väl? Jag är inne här ganska ofta, faktiskt även om jag inte ALLTID kommenterar. Då jag inte kommenterar beror det på att jag inte har någon bra svarskommentar att komma med.

Fröken Hulda sa...

Jag smyger in ibland trots att jag fortfarande brottas med kroppen från helvetet (går dock lite lättare sen jag mötte KÄRLEKEN). Blir allt lite nyfiken på det där plankan-jobbet ;)

Kram

Anonym sa...

Visst gick januari riktigt fort denna gång.
Raska promenader ute måste vara en bra motion. Frisk luft slår svettluft och instängt med hästlängder.
Min nya årstaktik med att sätta på en CD-skiva när jag åker runt i Blogglandia är bra på många sätt. Den här stationen missar jag sällan. Det är inte alltid jag kliver av och lämnar fotspår i snön. Ibland njuter jag bara av din sköna och personliga text eller tittar på dina bilder.
Önskar dig en trevlig februari.

Malla sa...

har inte riktigt tid att smyga omkring varje dag längre jag heller, men fort går det så är det sommar och semester :)

Anette Eriksson sa...

Allt har sin tid säger jag och låter som en gammal förståndig tant! Men jag vet hur det är när man för tillfället har nog med att klara sej igenom dagen! Bättre tider kommer!