måndag 25 mars 2013

Död.

Jag är stendöd. Johodå, fråga bara min musdoktor!

Jag ansade regnskogen till en engelsk park, drog på mig bästa gå bort småtrosorna, ett par strumpor utan hål och knatade iväg på underredsbesiktning. Det kändes lite så där då jag skulle till en ny stjärna och det är ju alltid okul, man funderar, är han snygg snäll och över 25 55? Hade inte behövt oroa mig, ändring i programmet så jag fick träffa min ordinarie lilla farbror med speciell humor som alltid är glad och trevlig.

I alla fulla fall kollade vi upp min Formel 1 bana som ska få dom små bildjävlarna att köra ihjäl sig i kurvorna. Den var okey. Han frågade om jag hade känningar av klimakteriet? Ingen aning sa jag. Då kollar vi upp det sa han.

Och vet ni vad? Den/det(?) har kommit och gått, för flera år sedan vad han såg(?)! Allt var dött, ingen äggproduktion där inte, stendött. För säkerhets skull togs det lite prover, och se på fan!

Där kom förklaringen!

Den förbannade skäggväxten som driver mig till vansinne! För tillfället är mittpartiet på mig mer man (ölmage?) än kvinna! Och snipingenjören höll med när han tittade upp och såg mig i ansiktet, jag har en otrolig, onormal skäggväxt!

Så nu har jag fåttköpt plåster. Till en början ska skägget bli mjukare, jag mer kvinna än man, och sedan ska eländet avta. Gud hör bön. Och klimakteriet anföll mig likadant som min mor, obemärkt. High five på det.

12 kommentarer:

Agneta sa...

High five!

Gafflan sa...

Jippi!

Helena sa...

Då behöver du väl inte formel 1 banan längre? :)

Knasterfaster sa...

Jag är också död på samma ställe. Skägg har jag också. Duger Mumin-plåster?

Elle sa...

Jag tror ibland att jag är "döende". Ska checka det med min musdoktor - som faktiskt är en kvinna.
Du hade turen i oturen idag. Hoppas att det fixar sig med skäggväxten nu.
;))

Ezter sa...

Tyvärr är jag inte död än :( Men jag gläder mig åt att inte ha skägg!

Malde sa...

Skönt! Hoppas att skägget blir mjukare pronto!

Kram

Mångmamma sa...

Hoppsan - så pass obemärkt!?
H5 absolut!

Singelmamman sa...

Skägg har jag då sluppit. Än så länge.

Anne med e sa...

Hittade ett strå på hakan trots stt jag är högst levande där i underredet, vilket i sig är ganska paradoxalt då formel1 ledarna är alldeles igentäppta efter nån krock i tonåren eller nåt.

Baronessan sa...

Orättvist, orättvist, orättviiiiiist!! Jag har haft mitt helvete i sådär elva år och inte verkar det avta heller.

Anette Eriksson sa...

Hm, låter tyvärr bekant.... Har senaste halvåret kunnat odla pipskägg i två små tofsar om det fått vara ifred.. Ska oxå till underredsdoktorn snart så ska passa på att fråga råd!