torsdag 7 mars 2013

Som det kan gå.

De bjöd på tårta på jobbet igår. Chokladmarängtårta från Maries tårtor.

Jag tog inte en bit. Jag tog två. Det var himmelskt! Har jag inte suttit i receptionen när jag åt bit nr två har jag slickat av fatet. Dum,t jag vet. Inte dumt att jag inte slickade fatet utan dumt för att jag åt. Måste säga att jag blev lite piggare där på eftermiddagen, jo så är det. Ändå inget nytt sug efter Mannens thaimatsmiddag, nej då.

Av förekommen anledning tog jag en bit till i morse. Jadå, det fanns kvar. Tänkte att en pigg torsdag kan ju inte vara helt fel. Typ namnsdagstårtbit. Men sen räcker det, jag lovar. Går bättre än vad jag trodde. Eller så känner jag inte suget för att jag är så "%#¤%"& trött.

Idag har vi strålande solsken. Ja, det är väl allt som strålar när det gäller mig då.

10 kommentarer:

Mitt liv med MS sa...

Det är inte lätt när det bjuds på tårta, det är väl bara att ta nya tag kanske...

Ezter sa...

Den både lät och såg oemotståndligt god ut!

Vero sa...

Jösses vad den ser god ut... Nu blev jag sugen.

Knasterfaster sa...

Du kan få gå med i min klubb. Den heter Jag äter bara kaffebröd på jobbet på fredagar. Ännu så länge är det bara jag som är medlem.

Singelmamman sa...

Vilken tårta! Jag tror att jag ska gå med i Knasterfasters klubb.

Black Iris sa...

Jag hade nog gjort som du.. Varför ska bara andra få njuta??

Kram Maidi

Anonym sa...

Du visade stort prov på karaktär - som inte tog tre bitar första gången. :)
Slickar fat gör jag bara när inga barn ser på. Men reta grannens katt som sitter i fönstret hade varit kul. Som nu. Snart tror jag att den kommer att dra ner deras persien som är uppsatt bara en liten bit. Den ställde sig nyss på två ben och lekte med de understa "persienbitarna".

Tjock & Chic sa...

Mumsig såg den ut. Hoppas inte sockerdjävulen jagar dej än mer nu. Det brukar bli det tråkiga efter ett snedsteg i syndens rike;) Lycka till!

Shamrock sa...

jag kan sakna det där med att slicka fatet. Det gjorde jag alltid när jag var liten och det serverades chokladpudding - undrar varför jag slutade med det

Snäckskalsdalen. sa...

Men det går ju inte att jämföra med en löjromstoast eller fiskmiddag eller ärtsoppa eller hummus.....faktiskt inte. Men vad hjälper det, inte blir jag tunn för det.
Kramar