tisdag 9 april 2013

Jag kan tala om för er att:

  • Efter 34 minuter i telefonkö till kirurgpoliklinikens telefontid på en timme (jag var nr två...) räknade jag till hundra fjorton gånger innan jag sa något. Jag har i tysthet förklarat krig. Del två senare i veckan.
  • På mitt jobb fick jag idag information som fick mig att flämta som en fisk på torra land för att sedan övergå till heta tårar som inte fick lov att rinna över. Nu, med lite mera distans till händelsen kan det vara till min fördel. Alltså kan. Eventuellt. Om jag skulle bli lite tuffare.
  • Försökte under min så kallade lunch på 30 minuter vid halv tretiden sälja in mig på ett annat jobb. Tog dom lite på sängen kan vi säga. Var kanske lite för mycket på. Men glömmer mig, det gör dom inte.
  • Ingen tisdagsmiddag med vin idag. Blev tacos istället.  Kändes sådär. Vi tar igen det imorgon.
  • Tog ett beslut i helgen, åkte iväg och gjorde slag i saken ikväll och lättnaden är så stor att jag ska gråta en skvätt i sängen - sen efter "The Following".
  • Att köra runt på stan en solig tisdag kväll och äta Fazers choklad på lösvikt tillsammans med Mannen och spana på folk som joggar, springer, stavar och promenerar gick väldigt bra. Gott var det också.
Nu måste jag leta fram lite skattepapper. De finns här någonstans, om inte Totsie strimlat ihjäl dom.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Gott att du är tillbaka:-)

Singelmamman sa...

Jag skickar lite "djävlar anamma" så att du tuffar till dig. Ta inte någon annans skit.

Osloskånskan sa...

Oslokramar!

Lippe sa...

Skickar kramar fulla med en massa tufft!! ♥

Jison sa...

Inte så lätt att vara tuff när man är snällis kanske?
Men som sagt...Ta ingen skit! Det är mitt motto det, så låna det gärna!

Men du...tacos som är så gott!!??
Sonalyckan tjatade så sent som i dag om din taco-soppa! *ler*

Var ju super-lat en dag när Gubben min hade handlat en sån där jätte-packe med köttfärs för ett tag sedan, och frös in hela tjottafadderian, så i morgon ska vi ta fram den och göra stor-kok på torsdag! Smarrigt värre ska det bli!

Apropå strimlande-tokiga katter....
Hittade i dag här under ett bord i sovrummet en slaktad toarulle...med nästan allt papper på! (Ja, inte nu längre då förstås...)
Ibland är dom billiga du..haha!

Hoppas Totsie inte hittat dina riksdaler. Här hittar katterna i alla fall inga pengar, för jag har inga för tillfället. Som sagt...inget ont som inte för något gott med sig!

Kram på dej och massa styrka nudårå!!!
Jison

kicki sa...

Vet inte riktigt vad som har hänt i ditt liv ,men förstår att det är något "jobbigt" & vill därför skicka lite extra positiv energi...