onsdag 15 maj 2013

ÄNTLIGEN!

Flickornas far och Mannen rustade till ett ordentligt släp och miljoners med kraftiga spännband.


Traktorn på stället där vi hämtade hönshuset har gjort vilket museum som helst grön av avund. Tack och lov är exet en otroligt bra mekaniker/chaufför/lastare så det gick bra. Till slut.


En betydligt nyare och starkare traktor, ägd och körd av världens duktigaste timmerman/snickare bosatt i byn, såg till att huset kom på plats i vår skog vid havet.


Nu är det på plats där i blåbärsriset (gillar hönor blåbärsris?) och väntar på att bli riktat, skrapat, målat och städat. En hönsgård ska byggas runt huset också så att pullorna kan spatsera runt.

Jag är så tacksam över att Mannen alltid oftast ställer upp på mina upptåg och idéer. Jag är glad att vi har snickarmannen med alla maskiner i byn och att han alltid ställer upp och hjälper till. Jag är rörd över att exmannen ställer upp och hjälper mig. Jag hade glömt bort hur jäkla bra och säker han är på det han håller på med.

Jag ska aldrig mer kasta brandsläckare på honom.

Nu ska jag leta fågel och dammsuga fjädrar. Kissorna blev utväntade på middagen och tog in en stek. Synd att de inte plockade den på utsidan.

5 kommentarer:

Knasterfaster sa...

HURRA!!!
När kommer pullorna? De kommer alldeles säkert att tycka om att gå och krafsa bland blåbärsriset.

Ezter sa...

Bra jobbat idag :)

Elle sa...

Brandsläckare....? :D

De där gamla museumstraktorerna har vi jäkligt gott om här i Tyskland. Var och varannan granne äger en. Vissa kör och glänser med lacken bara, andra använder det till att köra ved osv.

Vad kul att huset äntligen är där. Nu ska det bli kul att se hönorna....

Kram !!

Snäckskalsdalen. sa...

Congrats!
Helt fantastiskt!
Men dom avskyr ju blåbärsris, visste du inte det???? Skojar, har ingen aning.
Kramar

Baronessan sa...

Det är nästan så man önskar att man vore en höna :D