fredag 10 maj 2013

Man vet aldrig vad dagen har med sig.

Ställde in klockan på sovmorgon, har ju en ledig klämdag.

Vaknade halv sex, drömde om mig och Mammahäxan (moahahaha). Klämde lite på Mannen men han var mer intresserad av sin minipadda - som vanligt.

En stilla tidig frukost i solen, Mannen läser i sin minipadda och helt plötsligt ska vi åka ut till världens arsel ett ställe i skogen, typ, och titta på en bil vi inte har råd att köpa.

Nåja, jag ska till stan en sväng idag i alla fall. Min mor kommer över på en kort tobaksresa minikryssning och faktiskt med sig en liten hög med pengar åt mig. Hon tycker synd om mig och mina tandläkarräkningar. Herregud, jag är 48 29 år och får ekonomisk hjälp av min mor! Men tack tack, och hon har ju fått "oväntade" pengar och unnat sig själv lite också :-)

Jag ska också till svärisarna och fixa svärmors morsdagsblommor, får en stjärna i himlen igen - åtminstone av Mannen.

Ha de så hörs vi!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är 29 och jag är 26. Det är inga åldrar. Försörjningsplikten upphör aldrig. :)Hoppas att du fått bukt med munproblemen som du inte bett om att få. Vi har råkat ut för tre svindyra bilreparationer under samma månad. Gör ont på sitt sätt.
Ha en skön helg

Shamrock sa...

Jag undrar vad du hade för drömmar om Mammmahäxan som fick dig att gå igång och börja klämma på mannen....

Ezter sa...

Hade inte min mamma (som faktiskt är fattigpensionär) betalt vår nya soffa med det hon kallar mitt arv(hennes reserv) så hade vi inte haft nån soffa. Och jag är 52. Jag skäms!