tisdag 11 juni 2013

Får jag presentera: KoolaViola!

KoolaViola. En fluffig svart silkeshöna som vägrar kläcka ur sig ägg. Döpt efter en av de första bloggar jag började läsa och samtidigt den bästa jag läst. Tyvärr slutade hon skriva om sina höns men KoolaViola lever kvar i den här lilla virrpannan.


KoolaViola är svartare än vad bilden visar. Hon är en fin dunboll med hemlig ålder och en förkärlek för sandlådan (deras badkar) i uteburen. Hon är väldigt tajt med KnasLippe och vi har kommit underfund med att trots att de är två hönor delar de på en hjärna.


KoolaViola älskar djungeln som blåbärsriset och det höga gräset är för henne. Hon irrar bort sig ibland men när KnasLippe ropar på henne - då hittar hon tillbaka. Hon har ett väldigt mysigt kuttrande kackelljud och äter det som tuppen säger åt henne att äta.5 kommentarer:

Lippe sa...

Verkar var två utomordentligt bra höns!! Snygga, smarta, samarbetar och sååå coola namn ;)

Lippe sa...

Glömde ju: KRAM ♥

Monica sa...

Ja du frun...nu kan jag INTE hålla mig från att kommentera....Tack för att du förgyller min dag med dina förtjusande "pullor"....Följer detta stora äventyr med spänning!
Kram kram äkta och varm från mig.

Singelmamman sa...

När jag var liten hade vi en somma enr höna som var väldigt klok. Bland annat var hon alltid med oss när vi diskade. Och skulle alltid prova vår hunds mat innan hunden fick äta. Och ropade vi på henne kom hon alltid. Hönor är ljuvliga och era hönor fantastiska!

Åsa Hellberg sa...

Jagar de iväg katterna, eller får de vara ifred från dem?