fredag 28 juni 2013

Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka här....

I höst fyller Guldlock arton år.

Hon har önskat sig en hushållsassistent.

Nu minns inte jag vad jag önskade mig eller fick när jag fyllde myndig, men inte var det en köksmaskin.

Idag har stora elbutiken rea och där fanns en sådan maskin till bra pris. Jag bad Guldlock hämta den och det har hon gjort. Hon är väldigt nöjd. Och väldigt bra på att laga mat. Men ändå.

Detta är inte hennes present, har jag bestämt. Den får hon ändå för att hon är så duktig. Jag vill ge henne något roligare, finare och speciellt.

Vad fick ni när ni fyllde arton och vad ger ni till blivande artonåriga tjejer?

5 kommentarer:

Agneta sa...

Jag fick antingen en ring eller ett halsband, har jag för mig.

Lippe sa...

Och då funderade jag på vad jag fick och det går ju inte komma ihåg :p Jag funderade på vad grabbarna fick och jag kom inte ihåg det heller. Då frågade jag grabbarna om de kom ihåg och det gjorde de inte.
Slutsats: inte så himla viktigt, ingen lär komma ihåg det iaf...

Nica sa...

Har inte den blekaste vad jag fick... hm, å då tänkte jag ändå hårt... Men nä.
Sonen fick körlektioner på presentkort, samt lite filmgrejer (han gillar ju sånt). Till andra fina artonåringar har jag gett bort en snygg klocka med tillhörande armband (Finns fina kit på Ur & Penn). Träningskläder till en annan artonåring (Dansar 4 gånger i veckan). Men det finns, vad jag vet, så att man kan specialbeställa förkläde och grytvantar med eget tryck på. Det kanske vore nåt? Eller några riktigt snygga salt- och pepparkvarnar? Knivar ska man ju inte ge bort, men det har jag gjort ändå :)Eller hyr in en kock för en kväll - som hon får laga mat tillsammans med (inser nu, att det nog inte finns på Åland Islands... ) Snygga skärbrädor, mixers, ställ till diskbänken med krukor med kryddor i?
I could go on forever :)
Pöss på deh!!!

Snäckskalsdalen. sa...

Men jösses, när jag var 18 visste jag inte åt vilket håll köket låg....men det var då, det. Duktig tjej som vill ha maskin så att hon kan bereda mycket och god mat!
Och vad jag fick, inte en susning, men absolut inget som kunde ligga i nån, typ, brudkista, i alla fall, det var mig totalt främmande. Nåt glamoröst snarare. Men det var då det!
Kram

Singelmamman sa...

Ingen aning!