måndag 15 juli 2013

Jaha.

Jag måste erkänna att helgerna känns långa, faktiskt som en liten minisemester. Efter lördagens heldag ute på havet tillbringades söndagen med trädgårdsarbete (bild kommer senare vare sig ni vill eller inte), en underbar simtur i stilla regn, myspys i soffan till nostalgifilmen GREASE, middag med Guldlock + pojkvän och sedan ett par timmars sladder med bästa sommargrannarna.

Nu börjar en ny arbetsvecka och det är helt okey. Det enda som bekymrar mig just nu är Snäckan. Jag tror(?) att hon är skendräktig, utan ägg alltså. Eller så är hon bara skitsur. Just nu gäller nog det sistnämnda då jag med våld försökte få ut henne ur redet i morse. Förutom ett ihärdigt pickande på min handskbeklädda hand gav hon mig en blick som fick min kissnödighet att komma av sig tvärt. Hon vägrar ta mig fan flytta på sig. Eftersom jag är en blödig typ lägger jag upp lite smörbulle och torkade tranbär åt henne, hon ska inte svälta ihjäl i alla fall. Pratade med en kvinna i byn som sa att "dom kan få sådana där ryck som håller i sig i några dygn". 2½ dygn tillsvidare. Jag känner att jag inte är så bra med höns i alla fall. Ikväll ska jag ta en ny dust med henne. Eller be Häkkinen göra det, det är ju trots allt hans jobb. Mes. Tuppen alltså.

Nu ska jag fortsätta jobba.
Ska försöka få tag på en tysk kvinna som gett mig fel telefonnummer. Kul. Inte.

1 kommentar:

Snäckskalsdalen. sa...

Snäckan, lilla Snäckan, du skulle gett henne ett annat namn så hade hon nog varit lättvindigare att tas med.....jag tror det ordnar sig!