måndag 22 juli 2013

Måndag. Jo jo.

Tänkte att idag ska jag "fuska" lite på jobbet igen. Berätta om min helg och lägga ut lite bilder. Tog med mig min egen dator.

Nu har vi en sådan ordning på stugan att då vi reser bort stänger vi av all ström och drar ur elgrejer ifall åskan skulle anfalla. Det i sin tur betyder att datorn var tom på ström och var vid liv i ganska exakt 84 sekunder när jag startade den på jobbet. Nej, ingen kabel med då battariet håller i nästan fyra timmar och så länge hade jag inte tänkt fuska. Snopet. Och aningen korkat.

Nåja. Solen skiner, jag sitter inomhus, äter fröbröd till "lunch", har ont i min skalperade stortå och arselbedövningen lyser med sin frånvaro. Alltså är livet ganska hyfsat.

Har ni alla semester?

5 kommentarer:

frk. Figenschou sa...

neida. men i oktober, da blir det ferie! på noe vis. en plass.

Anonym sa...

Verkar som du inte skall vara ute å resa för det drar med sig så mycket elände för dig...

Mässkalle

Tina sa...

Jepp, semester. Men det känns inte så. Loppiset var inget vidare så du gick inte miste om nåt... Väntar på din recension om Abba museet :)

Gafflan sa...

Jo jag har semester men just idag jobbar jag...
Kram

Paradiset Kaos sa...

Jobbat sen en vecka tillbaka(jobbar inom vården och då har man ju lediga dagar ibland) och känner att hösten kommer att bli lång eftersom jag hade tidig semester + bara 3 veckor