måndag 12 augusti 2013

Bikini inhandlad. Tjohoo. Inte.

Rusade in på Kapp Ahl i söndags när jag besökte Maxinge med Mammahäxafamiljen. Halva rea priset, då får den nästan se ut hur som helst, och det gör den också. Svart - fy faen vad tråååkigt - och sen har någon(?) skvättat knallrosa, gult, grönt, vitt och lila. Inte en röd fläck så långt ögat når. Ja ja, kostar den fyra euro får man väl överleva utan rött.

Överdelen är helt okey. Spänner kanske lite men den tar patagonien till nya fasta höjder. Löstagbara axelband också, väldigt bra att ha om jordens dragningskraft bestämmer sig för en sensommarsemester.

Byxorna har jag tyvärr ingen koll på hur de ser ut. Eller jo, de är i samma spräckliga må-illa-i-magen mönster som överdelen och i storlek mammutarsel och lilla bermudatriangeln, men jag har ingen aning om hur de ser ut på, för vid minsta lilla rörelse eller tanke på att böja sig framåt så rullar troshelvetet ner som en korv under traktordäcket. Det enda som syns är lilla svarta bermudatriangeln - och då menar jag den i tyg, inte det svintoaktiga lurvet direkt på huden - så framifrån ser jag ut att vara utan underdel och bakifrån har jag ett discotält från tidigt åttiotal.

Tur att jag kan simma näck här hemma.


8 kommentarer:

Nica sa...

Näck är ju ändå det bästa - inte sant? Pöss på dig. vill inte tänka på att köpa bikini. Har inte gjort på flera år....
Jag har (hade) lite motsatt problem. No tuttar. Otrolig jättebak, höfter och lår -ingen mage. Så underdelen passade finfint. Över över midjan hängde det två påsar tyg utan innehåll...
Men - som jag sade. Naket är bäst. Fast det var också längesedan. Har ju inget Venusberg att doppa mig vid. Bara en sjö med barnfamiljer. Och där går väl min gräns :)

Knasterfaster sa...

Kollade du på Cubus? Jag är säker på att min modell passar på dig. Jag tror du är fin i den där med annars fär du väl vira en handuk kring midjan och snabbdyka ned i vattnet så att ingen hinner se varken triangeln eller entrén till discot.

Shamrock sa...

mig lurade de på en snitsig sjal att knyta runt magen för att dölja valkarna

Ezter sa...

Jag behöver också bikini, men har inte hittat någon än. Nu är de bortplockade...

Snäckskalsdalen. sa...

Det spelar ingen roll vem som har en bikini, det är världens absolut fulaste plagg och ingen, ingen alls, klär i det. Såg bilder på Kate Moss på semester idag och inte ens hon var speciellt fin i bikini. Det känns tryggt.
kramar

Anonym sa...

Hahahahaha....jag skrattar åt dina ord, så tårarna rullar....tack för detta! Det behövde jag!!
Kram, Jison ( som stängt ner sin blogg för tillfället eftersom jag ändå är en skit på att uppdatera den...)

Anonym sa...

Ha ha ha du är för härlig! Älskar din humor :-)
/ Björntanten

Mammy sa...

Jag har köpt Tankini och varför jag inte löpt det tidigare fattar jag inte. Bättre köp finns inte! Visserligen kostade det 600 kr. Men det var det värt! Toppen kan jag rulla upp i en liten korv under tuttisarna när jag solar. När jag reser mig upp rullar jag ner den. Den sitter fast runt magen och håller in den. Byxorna är toppen! Väldigt bra köp för tre år sedan.