fredag 23 augusti 2013

Men vad trevligt det var!


Två glada universitetslärare från Paris som aldrig tidigare hade hört talas om Åland stortrivs på vår ö och i vår lägenhet där de inte behöver sova på soffan. Vi tog dem med ut till skogen vid havet för en enkel middag, en skvätt franskt vin och massor med prat på engelska med lite fransk och svensk brytning. De blev förtjusta i hönsen, kära i kissorna och bottenlöst förälskade i skogen och havet. De vill flytta hit. Ja, jag tror att de gillade oss också ganska bra. Couchsurfing när det är som bäst, så roligt att träffa nya människor!

Nu har de fått låna min bil i tre dagar för att se sig omkring och vi sitter i soffan i brasans sken och är väldigt nöjda med kvällen. Att det är fredag gör ju inte saken sämre.

7 kommentarer:

tigerliljan sa...

Men vilken tur dom hade!

Singelmamman sa...

Så roligt! Nästa gång är det ni som får åka till Frankrike.

Knasterfaster sa...

Har du visat dem utedasset? Mannen ser kissnödig ut, eller är det bara fransk accent på det där benet?

Sus sa...

Karma.

Fy fan vad snällt av er.

Ezter sa...

Härligt! Vänner kan man inte ha för många och det är ju det det blir om man samsas bra!

Veronica sa...

Fantastiskt! Jag har funderat på att låna ut min lägenhet till någon som vill vara i Sthlmsområdet när vi är i Kroatien. Kanske är en bra grej? :)

Fru Venus sa...

Knaster; Fransoserna har varit i Finland två veckor så varken utedass eller riktig bastu var något nytt :-) Han är väldigt fransk mannen, hon är född i Schweiz