söndag 29 september 2013

7 år

Idag för sju år sedan träffades Mannen och jag första gången. Efter det har vi aldrig varit ifrån varandra och 98 % av tiden har varit fantastisk, rolig, trygg, varm, spännande, galen, kärleksfull och fin.


Vi talar "samma språk", har samma värderingar och många gemensamma intressen. Och det är bra, för ibland gruffar man ju lite, eller hur? "Snuspåsar" lite här och där, ovanan att alltid lämna den tömda plastkassen mitt på köksbordet när vi handlat, smygrökandet i bilen, korvstrumpor i tvättkorgen och femtioelva vattenflaskor i vårt minililla kylskåp.

Men sen igen har jag aldrig skrattat som jag gör med Havsöga, inte upptäckt så många nya saker och ställen som med honom. Jag har varit mera ute på havet än någonsin tidigare, vi är kulturella upptäcksresande och hela-söndagen-soff-hängande. Denna underbara man betalar extra för att jag ska kunna se Formel 1 hemma i stan trots att han är helt ointresserad av min favoritsport. Han är en fantastisk extrapappa till flickorna och ser till att de har och får det mesta de behöver. Han kommer ihåg mig med presenter och blommor, överraskar med resor och ser till att jag har en fungerande bil. Han går med daggmaksar han hittat till hönsen och åker till veterinären med kissorna och betalar svindyra räkningar på samma ställe. Tillsammans med flickorna är han mitt allt.

Vet ni varför jag kallar honom Havsöga? Det är för att han har samma färg på ögonen som havet på grunt vatten i medelhavet.


Jag ser fram emot många, många nya år. Älskar dig Havsöga.

7 kommentarer:

Ezter sa...

Grattis till er båda två :)

Monica sa...

Grattis på 7-årsdagen!♡
Kram

Jigglypuffan sa...

Fint! Underbart att hitta det ni har! tror jag hittat min att förhoppningsvis skriva samma inlägg om om 7 år! Snart är det 6 månader,, Tjoho! Fortsatt lyckakramar till er!

Gafflan sa...

Stort Grattis!! :)

Sus sa...

=) Kärlek!

Singelmamman sa...

Grattis till er båda!

Susjos sa...

Så roligt! Grattis till er båda!