måndag 14 oktober 2013

Byter belöning

Efter tre veckor med femtvå ska jag väga mig idag igen, inför vecka fyra. Klok som jag är ska jag invänta dagens nr 2 innan jag ställer mig på vågen.

Jag har bestämt mig för en belöning när jag uppnått - 5 kilo. Tidigare har det hetat "nya småstrosor" men det är hask på pengar. Jag har konstaterat att kanske - 15 kilo skulle få småtrosorna att hållas uppe och inte korva ner sig under traktordäcket. - 5 gör definitivt ingen skillnad, så mycket kan jag säga nu redan.

Nä, jag tror att jag ska satsa på medicinsk fotvård. Kul va? Det är nämeligen så att de två sista blåsorna på mina fötter har fortfarande inte helnat efter vår Samosresa och de som har torkat ser ut som skrumpna brännsår. Visst var det den synen ni ville se framför er en måndag morgon?

Annars, blir en tuff vecka denna vecka. Fyra kalas. Kommer att vara ett juicevrak på söndag.

4 kommentarer:

Ezter sa...

Vi började vår kalasradda igår...

Vero sa...

Inga kalas alls i veckan, men nästa vecka är det 3 stycken. Eller kalas blir det ju inte, men det är 3 st som skall gratuleras.

Jag har också 5 kg som ett delmål och skall belöna mig själv. Har glömt vad det var jag skulle belöna mig med faktiskt. Att köpa mig ett par nya jeans känns ju jävligt dumt då jag har mycket kvar att gå ner också.

Ha det gott idag! För mig är det fasta idag och har börjat morgonen med KAFFE!

Hovdamen sa...

Jag är spänd på att läsa resultatet. Jag borde prova 5:2. Jag eee så trött på att inget händer med vikten, ja du vet....

Snäckskalsdalen. sa...

Spännande! Jag tycker du ska få unna dig en massa trevligheter, det är du värd.