tisdag 1 oktober 2013

Det här med drömmar....

För en tid sedan drömde jag om en god väns man. Då var jag vilse i Aten, i hamnen i Pireus, och han lovade visa mig vägen om han fick klämma på mina bröst!? Märkunderligt då hans fru har klart snyggare bröst än vad jag har.

Nu har det hänt igen.
Jag drömde att han kom till oss på stugan för att bli klippt. Han hade enorma säckiga jeans och såg ganska moloken ut. Jag klippte honom och om man gillade Sex Pistols när det begav sig tyckte man att han blev snygg.

Som tack(?), och ett tips till mina singelvänner, berättade han att han hade en arbetskamrat, en styrman på samma båt där han jobbar, som var intresserad av en ny kvinna. Mannen ifråga var en norsk italienare. Det visade sig sedan att hans mamma var norska och pappan italienare

(här gick jag ut i svarta natten för en väldigt tidigt morgonpink, in under täcket igen och drömmen fortsätter)

Ta hit honom, sa jag, alltid hittar jag någon åt honom. Mannen nickade instämmande. När den norska italienaren dök upp blev jag omåttligt förtjust i honom och drog honom med mig bakom grannens hus och hånglade upp honom. Han hette Massimo. Så mycket för att presentera honom för mina singelvänner.

Jag berättade om drömmen för Mannen morgonen efter. Han skakade på huvudet, flinade och suckade. Vad det nu betyder.

2 kommentarer:

Viktnedgangsomfunkar sa...

Men kära du! det är ju det som är det bästa med pulled pork att senorna lämnar köttet och du kan njuta av RENT kött i god marinad! Jag lovar att du skulle få sjukt många pluspoäng om du bjöd mannen plus vänner på det! ;) ta mitt recept och kör!
;) Kram

Anonym sa...

Mycket intressant dröm. Var ska den katalogiseras? Sanningsdröm, mardröm, "tantklimatdröm", önskedröm? Var går sedan gränsen mellan dröm och verklighet? jag ringer doktor Pihl. :)