söndag 6 oktober 2013

Inget som JAG skulle tänka mig...

...att göra. Nej då.
Att slå ihop en grekmiddag med inte bara den planerade grannen utan hela strandgänget som råkade vara här just i helgen, det var smart. Speciellt som vi var i "Tavernan" på berget istället för att tränga ihop oss hos oss. Så långt allt bra, och mitt tänk.


Moussakan, salladen, tsatsikin, oliverna och brödet var vansinnigt och försvinnande gott, liksom vinet och Metaxan. Ja, det tyckte dom som drack av det rävgiftet starka grekiska joxet. Jag i min tur kan ju inte tänka mig något sådant.

Vin, Dooleys och en Lonken i bastun. Ja, tavernans värdinna hade den goda smaken att börja elda i bastun, och när det var mitt i kolsvarta natten och bastun visade 95 grader, då skulle det badas! Inte bara i bastun, utan även i det kolsvarta-svarta havet under ett envist regn. Keps med lampa på skärmen, naken som Gud(?) skapade oss (ja, + ett och annat kilo) travade vi ner till havet och badade en sväng för att sedan sätta oss i bastun med invecklade men säkert välgörande hårinpackningar.

Ja, jag kan ju inte tänka mig att göra något sådant.
Däremot kan jag tänka mig att dricka juice halva dagen idag och sova andra halvan.
Trots strålande sol och efter-regnet-fräsch luft idag.

4 kommentarer:

Jigglypuffan sa...

Hm, ibland undrar man om man inte blivit vis och klok med åren, men ibland har även solen sina fläckar vet du ;-) Hoppas du har gott om juice hemma!

Agneta sa...

Det behövs lite roligare inslag i livet ibland! :)

Susjos sa...

Men det låter ju som en fantastisk kväll! Och självklart ska man göra precis som du och ni gjorde! Love it!! Imorgon är en annan dag :)

Knasterfaster sa...

Det är inte alltid tanken som räknas...tydligen. Det lät härligt med bad+bastu!