måndag 28 oktober 2013

Över?

Magsjukan som slog till som en plötslig orkan tidigt igår kväll verkar vara över. Kvar är en sårig hals, en dallrig mage och en öm nödutgång.

Kombinationen dallrig mage och måndag ger mig ett bra tillfälle att fasteväga mig redan på morgonen, lär inte komma ut så mycket mer idag. - 1,1 kilo. Fasiken vad skönt.

Idag blir det jobb igen, fastedag, promenad ikväll och del två av försökskanin-fotvården.

Ja, och så det viktigaste, Blåöga är hemma på höstlov och ska börja veckan med två läkarbesök inför morgondagens operation.

Fullt upp. Ni med?

5 kommentarer:

Singelmamman sa...

För mig en lugn vecka vad jag vet. Men helgen ska jag tillbringa i Umeå.

Vero sa...

Nja, kanske inte direkt fullt upp.
Har ju också fastan idag. Tänkte ta en tur hem på lunchen och fixa med sånt som jag lät bli igår när jag var ledig, för att jag just ville vara ledig.

Iväg och handla inför morgondagens heminredningsparty som skall hållas i vår brf's lokal. Jag är visst värdinna. Måste komma ihåg i framtiden att jag inte gillar sånt här. Attans så jag ångrar mig, men det är väl bara att bita ihop antar jag.

Ungdomarna har ju höstlov nu och ja, då blir det inte direkt nån ordning hemma inte, men vi kan åtminstone äta middag när det behagas och behöver inte vänta in sena bussar. Det är skönt. Samt att de inte gnäller över läxor eller äcklig mat i skolan.

Ja, en promenad blir det för mig också ikväll. Måste ut innan 20 för jag vill hem, ta en dusch och slänga mig i soffan för att se CSI.

Ha en fin dag!

Monica sa...

Det blir lugnt fram till helgen.
Då väntar shopping och bar rundor i Göteborg!

Ezter sa...

Väntar på stormen!

Ezter sa...

Förresten, jag väger mig måndag morgon, innan frukost. Efter en vecka hade jag ju +0,5 på vågen. Idag var det -0.8 från start. Så egentligen bara -0.3 på 2 veckor då :(