tisdag 8 oktober 2013

Så är det bara

Tisdagsmiddag med vin och bästa bästisen S. Vi fortsatte med det grekiska temat, varför ändra ett vinnande koncept liksom.

Mys, mat, prat, skratt och en skvätt vin. När mörkret föll ute och S gick hem föll även mitt helvetes-mörka-hösthumör. Började förbereda morgondagens middag, kokar bbq såsen till den pullade porken som Mannen ska koka imorgon.


Nu fortsätter jag mörker-höstsura i soffan en stund tillsammans med Mannen och Totsie och fängelseserien på Neflix. Sen sova, sova.

Visst är det snart vår?

9 kommentarer:

Paula i pörtet sa...

Tänk vad poppis pulled pork har blivit! Finns inte en människa som inte har provat. Själva har vi gjort det och även provat den färdiga varianten i kyldisken. Helt okej om man bara är två och inte vill ägna så många timmar till matlagningen. Har även provat med nötkött, det blev bra, men valde fel såstillbehör. Till helgen ska jag testa ett recept med pulled chicken, det du!

Elle sa...

Men sluta höstsura! Njut av kaminen, ljusen och myset istället.
Massor av kramar!
Elle

Snäckskalsdalen. sa...

Men inte kan du väl sura nu när det är så underbart vackert ute och mysigt när det stormar och flyger och far löv i luften, jag njuter precis hela tiden. Hittills i alla fall!!!
Kramar till dig!

Ezter sa...

Berätta sen om det var gott, sett att du inte är glad för karré, inte jag heller!

Vero sa...

Jag som hatar karré bara älskar pulled pork. Och ändrar receptet efter de smaker som vi gillar.

Blev det marockanskt?

Här blir det fiskgratäng idag. Barnen har valt, själv ville jag panera och dränka dem i smör, men barnen vill ha gratäng och okej då, mindre kladd och mindre fett. Gör som de säger.

Shamrock sa...

varför sura när du haft finbesök?

Singelmamman sa...

Har inte provat Pulled pork. Och är inte ens säker på att jag vet vad det är. Men hösten vet jag vad det är och hittills njuter jag av den.

PS. Oj så många inlägg jag missat, har inte fått din blogg uppdaterad hos mig.

Susanne sa...

Klart att det snart är vår.
Vårkramar

Gafflan sa...

Snart är det vår! Ska bara vara lite höst och vinter först men snart så!!
Kram