söndag 17 november 2013

Rädda julen? Eeh....?


Möbelföretagen skickar ut reklamblad i rasande fart nu. Mio skriver att om man beställer en soffa eller säng nu så räddar man julen! Jaha. Så om man beställer/köper nya möbler nu så räddar man julen?

Min jul är räddad om jag har tjejerna hemma, skinkan är god, pepparkakorna inte tar slut redan på juldagen och vi kan slashasa runt hemma i nattsärk och mysbrallor och åtminstone två av fyra vill se samma film.

Vad tycker ni?

5 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Exakt som du, även om jag faktiskt ska köpa ett av de där borden som Mio levererar innan jul:)

Ezter sa...

Jag är nöjd om den passerar i lugn och ro :)

Sus sa...

FUCK JULEN! Det är BARA problem med den. Apjävlajulfan.

Knasterfaster sa...

Om jag inte hade mitt soffhörn att mysa i så skulle jag inte kunna fira någon skön jul. Jag är nöjd om soffan rymmer och håller för hela familjen. Jag rycks inte med i julhysterin. Julklapparna tänker jag handla dagen innan julafton.

Unknown sa...

I år, till skillnad mot alla år jag drivit butik, skall jag julpyntar hemma, baka lussebullar, dricka glögg och gå på julmarknad. Jag har bokat rum för en överrasknings weekend på en herrgård inklusive klassiskt julbord med mannen. Jag skall äta för mycket brända mandlar och jag skall vara ledig hela julhelgen. Just julen skall jag ha mina nära och kära vid samma julbord.
Sen skall jag, lagom till nyår resa på en kort nyårsresa till en storstad i Europa och där skall jag drickabubbel i tre dagar..
Bara för att jag kan.