onsdag 18 december 2013

Alltså, detta lif....

Tandläkarbesöket gick bra, så bra som det nu kan gå när man i princip är bortdomnad efter fyra bedövningar och X antal små "stickbedövningar" i tandköttet. Räkningen var också en trevlig(?) överraskning, men jag har en stark känsla av att de glömt bort den första ettan på den tresiffriga summan och återkommer så snart de insett sitt misstag. Men lite roligt är ju också roligt, så länge det nu varar.

Jobbeskedet jag skulle få idag blev.....ja, blir bara skit tror jag. Helt plötsligt har de upptäckt att det fanns en behörig sökande och ska träffa hen imorgon, så de återkommer då. Jomentjenamittbena.

Juletiketterna jag letat efter i snart en vecka har jag inte hittat, men däremot boken Mannen skulle fått i födelsedagspresent i juni. I söndags "tappade jag bort" två smycken/julklappar som inhandlades i Barcelona. Dom hittade jag idag på ett väldigt märkunderligt ställe må jag säga. Alltså, väldigt märkunderligt.....

Nu funderar jag på vad jag ska använda istället för tapen som är slut och om jag (pga talibanen) ska rationalisera bort snören helt och hållet.

Och idag, som ett julkort på posten, gav det sista av arselbedövningen upp. Ja ja, vi tar ett helvete i taget.

2 kommentarer:

Ezter sa...

Vilket elände! Men bra att Mannen kan få sin present och att du hittade smyckena!

lindalus sa...

frystejp eller plåster funkar:)

skippa absolut snören, livsfarligt för katter!

och hoppas det lugnar ner sig för dig:)