söndag 22 december 2013

På landbacken

Borta bra men hemma bäst, det gäller verkligen nu. Nu kan vi det här, första gången för Mannen på Birka, och vi känner båda två att det är helt okey om det var sista gången också. Kryssningar är helt enkelt inte vår grej. Och vad har vi lärt oss under detta kryssdygn? Jo;
  • Det är djungelns lag som gäller i frukostbuffén, speciellt om barnfamiljerna vaknat och har med sig spermatruckarna i påläggskön.
  • Bakfulla, slattertatuerade män och kvinnor i åldern 40+ med överfulla ölglas i bubbelbadet kändes så där. Och gud nåde om man tittade på dom lite för länge.
  • Bastun hade en underbar panoramautsikt. Hade de lagt in en heltäckningsmatta har det varit ett normalt varmt och mysigt vardagsrum. 35 grader i bastun är inte bastu. Enligt personalen ville inte svenskarna ha det varmare, och båten har ju 98 % svenskar, så majoriteten vann. Och bastun förlorade.
  • Hur kan man ha en taxfreebutik utan ett endaste par skor?? Helt obegripligt.
  • Alla barn under sex år - och i stort sett även deras mammor och pappor - kan hela Gang nam style(?) dansen. Hur många timmar som helst och på 95% av dansgolvet. Gick bra utan musik också.

7 kommentarer:

Fru Fransson sa...

Ingen tillstymmelse till charmighet, förstår jag...

Vi åkte till Tallin en gång 2011. Det gör vi inte om...

Ezter sa...

Låter ju inte så kul precis!

Tina sa...

Fy f-n vilken Taxfree! Inte ett enda par skor...!!?

Tina sa...

Fy f-n vilken Taxfree! Inte ett enda par skor...!!?

Anonym sa...

God Jul fru Venus!

bosseliden sa...

Det var inte kylan i bastun eller att du inte kunde hela dansen som sved värst. Det var det där med skorna. Bristen på attraktiva skor. Tack för ett jättefint julkort. Jag önskar dig och dina en fin julhelg på land. Kram Bosse

Tantaluran sa...

God Jul T!