söndag 1 december 2013

Uppsomner, hitochdit, saligoreda och ontimagenoro

Första advent. Fint. Och full storm på utsidan. Spelar inte så stor roll då vi ligger inne i soffan framför brasan med kissor och varm glögg. Lillajulsafton var trevlig med Guldlock + pojkvän, grannen och god mat.

Mannens Lillajulklapp till mig - som han köpte trots vår överenskommelse att INTE göra det i år - var fel storlek, fel modell, men röd och det ÄR tanken som räknas. Bara han hittar kvittot ska vi byta till något jag kan använda.

Annars. Helt plötsligt är jag arbetslös på nyårsdagen, en av ungarna har råkat ut för ett sådant svek som får mitt hjärta att blöda, öronen ryka av ilska och en barnslig planering av hämnd surrar - helt i onödan - i bakhuvudet. En blåsning av stora ekonomiska mått i Sverigelandet får jag hjälp med även om jag tror att det inte kommer att hjälpa. Jag, negativ? Tsss....just fucking life. Undrar om jag vann13 miljoner € på Lotto igår?


Trevlig advent önskas ni alla!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gjorde du det? Vann 13 miljoner? Knappast möjligt. 3,7 miljoner stod det på Text-TV. Gissa 3,7 miljoner gånger varför jag ska ha vit månad på facebook? ;) Se nu inte rött Tarja. Världen är full av orättvisor. Gör inget dumt så du får fira jul bakom galler.
Adventkram från ett mycket blåsigt Ystad.

Ezter sa...

Mammahjärtat värker! Sen arbetslöshet och annat skit på det, klart du är sur! Skickar en kram iallafall!

Hovdamen Yoyce sa...

Usch då, det låter inte som en bra dag i ditt liv. Hoppas att det löser sig.

christel sa...

Sicken tur då att du har din stuga.
Något som fungerar i ditt liv :)))

Shamrock sa...

Jag håller tummarna för att du vann på Lotto igår. Är det någon som behöver det så är det du.