tisdag 31 december 2013

Vart tar tiden vägen?

Jaha, så har ännu ett år gått. Ett år som var både bra och dåligt, men mest bra faktiskt :-)

Redan i januari fick jag ett nytt jobb, ett jobb som passade mig som handen i handsken. Tyvärr tar det slut idag men det var roligt så länge det varade. Enda nackdelen med detta jobb (och mitt ordinarie jag hade samtidigt) var att jag inte skrivit ett ord under 2013, om man bortser från sådant jag fått betalt för. Lite tråkigt då jag verkligen velat skriva.

Det bästa med hela året är att vi bott drygt sex månader på stugan. Inte mycket slår det. Att jag träffat nya vänner som också varit på besök var väldigt kul :-) Veckan på Samos var underbar liksom dagarna i Barcelona då Mannen friade och vi bytte ringar på stranden. En händelse står dock över allt annat. Helt plötsligt en dag på jobbet står Tant Björn där och överraskar mig! Glädjechocken var total och jag lever på det ännu :-)

Införskaffande av höns var annars bland det bästa vi gjort, ska bli så roligt att få hem dom till våren igen.

Blåöga flyttade till Sverigelandet för studier med allt av vad det innebär. Både spännande och tråkigt, känns som om en epok är över. Tuttprover under året har varit helt okey vad jag vet hittills och om några veckor kommer 2014 års första arselbedövning, en mindre under 2013 än tidigare år. Bra med annat jobb.

Nu ser vi framåt, har stora planer både när det gäller det ena och det andra ;-)
Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år 2014 och gör det med en bild som jag saknar och önskar att ni alla skulle få uppleva. Sköt om er!


12 kommentarer:

Ezter sa...

Önskar er också ett riktigt Gott Nytt År!

Anonym sa...

:-D Ångrar bara en sak, att jag inte var helt säker på att det var du som satt där så jag kunde ha lurat dig så som jag tänkt ut. Vågade inte, tänk om jag tagit fel på person. Hade ju varit lite kul i så fall ;-)
Önskar dig ett riktigt bra 2014 och att vi får en härlig sommar med mycket bad.. föresten det behöver ju inte vara sommar för att du ska bada. Tagit nyårsbadet än?
kram på dig, vi ses när du minst anar det ;-)
Björntanten

Osloskånskan sa...

Han friade också, wow! Det visste inte jag, trodde "bara" att det var en förlovning! Såå glad för din/er skull, Godt Nytt!

Singelmamman sa...

Nästa år blir toppen! Gott Nytt År!

tigerliljan sa...

Blev så glad när jag läste om er förlovning, fint!
Fast jag måste säga att jag gillade din inlägg om hönsen, har aldrig önskat höns själv, men din kärlek till dom var lysande.
Och jag önskar dig ett riktigt bra 2014!

Chrissan sa...

Gott slut och gott nytt! Kram.

Monica sa...

Önskar dig allt gott! Hoppas att 2014 blir ett riktigt bra år för dig härliga fru Venus.
Kram och vink.

Hovdamen Yoyce sa...

Gott nytt år🎉🎉🎉hoppas 2914 blir ett riktigt bra år för dig.

Hovdamen Yoyce sa...

2914..hm så gammal hotad jag inte du blir😊 2014 menar jag såklart!

Knasterfaster sa...

Gott nytt hönsår!

Anki sa...

Massor med fint och kul och härligt önskar jag er under nya året!!

Varm kram! <3

Anonym sa...

När är bröllopet då?
Majlen.