torsdag 2 januari 2014

Inga nyårslöften här inte!

Men däremot ska jag försöka rycka upp mig lite vad gäller vissa saker. Både kropp och knopp behöver det.

Alltså:
  • Jag tänker INTE lägga pengar på gymkort, det är bevisat att det inte är min grej. Men en promenad varje dag ska väl inte vara så förbannat svårt, eller? Eftersom Mannen tycker det är extremt tråkigt att promenera ute vid stugan (en enda väg att gå fram och tillbaka på) så kunde han ju få ändan ur vagnen och promenera med mig i stan, eller hur? Alltså, släpa runt på Mannen på stan.
  • Skriva. Inte ett roligt ord under 2013. I och för sig är betalande ord inte helt fel det heller, men jag saknar min andra värld. Nu när jag ska börja jobba skift borde jag få lite egen tid under dagarna, och då! Alltså, beroende på arbetsschema, mellan 1 - 6 timmar kul vid tangentbordet alla dagar!
  • Prylar. Pryttlar. Grejer. Fynd. Fina saker. Bra att ha. Ja, ni vet. Jag borde bli portad på loppisar. Även om det är verkliga fynd och jag ger bort det mesta som gåvor så börjar det bli lite mycket här hemma. Alltså, bara fynda riktigt fina kan-inte-vara-utan-grejer. Typ.
  • Rensa. Om vi ska flytta till mindre - det är tanken alltså - måste jag börja rensa. Det tar emot, det är jobbigt, ibland är det ledsamt, men hur många linnedukar kan man ha? Eller skor? Eh...just det. Skor kan man ha väldigt många par av. Alltså, vad behöver vi, egentligen? (jag ska inte fråga Mannen här).
  • Skägget. Jag måste ta tag i det med ordning alltså, söka hjälp. Jag kan inte springa upp i KappAhls provrum och plocka febrilt var och varannan dag. Det måste finnas hjälp att få. Måste. Alltså, till musdoktorn!
Ja, nu är det bara att ta tag i det. Har ni gjort det eller ska göra det?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Att rensa är skönt å det är faktiskt förunderligt hur få saker vi faktisk behöver. En gång för x antal år sedan var jag med maken på jobb i norrland 3 veckor. Vi bodde i en spartanskt möblerad lägenhet med bara det allra nödvändigaste i skåpen (kastruller, tallrikar, glas å sånt) upptäckte då att vi klarade oss alkdeles utmärkt och slapp hålla på med massa prykar hela tiden. Befriande!
Prova..
Men så till det viktiga: går du till kappahl för att rensa mushår? Nu blir jag allvarligt oroad ;-)
Björntanten

Fru Venus sa...

HA HA HA! :-)
Nej men skägget! De har perfekta speglar/belysning och du vet ju hur nära jag har dit ;-)

Knasterfaster sa...

Tänkte samma som Björntanten. Jag har inte heller några nyårslöften. Jag är så fantastiskt perfekt att det inte behövs! ;-=) (En smiley med skägg)

Ezter sa...

Inga nyårslöfte, men ska försöka vara lite rädd om mig. Ska fortsätta tänka på något att vara glad och tacksam för varje dag, det tror jag man mår bra av!

Anonym sa...

Jag tog bort mina hår med laser. Den bästa investering jag gjort. Tycker du ska gå på en konsultation iallafall.

Anki sa...

Men hjälp mig att fatta någon!! Plocka skägg i spegeln på Kappahl alltså - inte mushår - men var kommer musdoktorn in och framförallt när?!!

Hovdamen Yoyce sa...

Ja det där med musdoktorn var ju lite kryptiskt, o Kappahl😞 Ja ja hoppas du får hjälp. För mycket grejor är inte bra (förutom skor då😇) det blir så svårt att hålla ordning på dem.

Elle sa...

Haha...hade samma tanke som Björntanten! ;-)))
Jag har inga löften, men hoppas som du att kunna skriva lite, kanske lära mig lite mer om fotografering och hitta ett jobb där jag tjänar nog för att kunna unna mig t ex resor och lite "behöver-jag-inte-men vill-jag-ha-saker"
God fortsättning!
Kramisar! <3