tisdag 21 januari 2014

Lite hur som haver och både och

Ibland svänger det. Ibland åt rätt håll och ibland åt fanders.

I fredags såg jag mitt arbetsschema för februari. Att jag inte fick hjärnblödning då är ett under. Vad i helvete är detta, skrek jag. Inte alls. Men med höjda (oplockade) ögonbryn uttryckte jag min förvåning över att man kan jobba 26 av 28 elvatimmarsdagar och ändå ligga på minustimmar?

Igår fanns ett nytt arbetsschema levererat med ett leende men ingen ögonkontakt. Kan leva med det.

Höjd blodtryck. Har ingen koll på sådant, vet inte ens vad ett normalt är om jag ska vara ärlig. Orka bry sig. Men kanske man borde göra det. Kanske hänger det inte alls ihop, men lilla proppen i höger ben under natten känns så där. Eller skitont på ren svenska. Ska ta lite längre tid på mig nu när jag går iväg på jobb.

Kommuner och dess tjänstemän. Ja, främst män. Utan högskolepoäng i uppförande, trevligt bemötande och vanliga artighetsfraser. Det är inte undra på att de flesta blir dragna över samma kam. Eller är så torra att de kommer att självantända vilken dag som helst.

Svartbygge låter inte helt fel i min värld just nu.

Ni kommer väl ihåg att hojta till om kalendern som jag lottar ut! Ni hinner idag och imorgon ännu, och ja, de kan köpas här för en billig penning och skickas till Sverigelandet.

7 kommentarer:

Singelmamman sa...

Oj! Du hann med en halv roman här. Och jag hängde inte med på allt. Funderar mest över orden "propp i benet"? Och högt blodtryck är inte bra. Att säga att du ska vara rädd om dig är tjatigt. Men jag säger det ändå. Var rädd om dig!

Anne med e sa...

Fick du inte blodtryckssänkande?

Pappa har byggt hus i finland. Vet inte om det är samma på Åland men han sa att det gör han aldrig mer om.. I sverigelandet är det mycket byråkrati, men jämför man med finland så är det rena laglösa landet här.

Puss på nosen och var rädd om dig!

Ezter sa...

Hördudu, ta det lite lugnt!

maria sa...

blodtryck och propp... jo orka bry dig, det är viktigt :)
ta hand om dig!

jag låser min blogg www.mariagunilla.se och vill du komma åt den, maila din epostadress till miagnilla@gmail.com så ordnar jag isåfall

Nica sa...

Blodpropp? What? Kolla nu! Den kan vandra upp i lungorna. Du skrämmer mig, älskade Fru V!
Äter du blodförtunnande?
Tar du hand om dig?
Gå till doktorn, eller ring och fråga - jag vill ha kvar dig väääääldigt länge!!

Sus sa...

Högt blodtryck säger du.

Ska du komma hit och se hur Hjärtat bror har det kanske? Du kommer du att bry dig.

Hans liv är inte värdigt just nu.

VAR RÄDD OM DIG SNÄLLA!

lindalus sa...

men var rädd om dig fina!