söndag 16 mars 2014

Och det tror vi säkert på.

Har ni sett det senaste från TV-shop?

Inte, då ska jag berätta.

Nu kan man köpa en manick som fryser bort dina fettceller. Jorå, medan du sitter hemma i soffan och sörplar kaffelatte och äter Delicatobollar. Nu är jag lite osäker på hur fort det går för oss vanliga bulldegsmagar, men för den slimmade 36:an i reklamen gick det på ett kick, bara att lägga apparaten (och nu menar jag frysafettetapparaten) mot magen eller låret så fryser fettcellerna bort.


Så. Då tänker jag så här. Om det är så att man kan frysa bort fettceller borde jag se ut som sextiotals Twiggy här ovanför. Med tanke på att jag badar/simmar i tvågradigt havsvatten lite nu och då borde en och annan fettcell frysa bort den stund jag ligger i plurret. Men icke. Tvärt om tror jag att jag bygger upp ett skyddande fettlager. Ja, det tror jag mer på.

Någon som har testat eller tänker testa?

Nu menar jag fettfrysarapparaten och inte bad i havet.

7 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, så söt hon var Twiggy! Och hon är ju inte speciellt överdrivet smal om man jämför med dagens verkligen ursmala kvinnor. Kram

Gro sa...

Hvor blir det av de der frosne fettcellene? Legger de seg et annet sted på kroppen og smelter der? for eksempel i hodet? hm.....

Knasterfaster sa...

Idag var jag ute och gick i kylan i två timmar.Det borde ha brännt en del fett. Men jag kanske skulle ha haft magen bar? Det låter läskigt med en sådan apparat. Den skulle jag inte våga pröva.

Knasterfaster sa...

Idag var jag ute och gick i kylan i två timmar.Det borde ha brännt en del fett. Men jag kanske skulle ha haft magen bar? Det låter läskigt med en sådan apparat. Den skulle jag inte våga pröva.

tigerliljan sa...

Sen finns den en dricka också, som bara absorberar fett och 'onödiga' kalorier. Yeah right!

Ezter sa...

Nu har jag läst i kapp, efter vår storstadhelg. Man undrar ju hur det går till, att frysa bort fettet. Har hört reklam om ett ställe som gör det. Det HÖRS ju bra, men undrar hur det funkar? Tror mer som du att man bygger på underhudsfett!

Ölandsvindar sa...

JA drömma kan man göra! Frysa bort celler, hahaha, jag såg också den där reklamen. Inget att hoppas på gissar jag (och man får väl akta sig för att hålla den mot huvudet, vete sjutton hur det går med de små skramlande hjärncellerna då). Nä, det enda som hjälper är att äta mindre.Jag kör med 5:2 och det funkar!
Kram /Kerstin