måndag 7 april 2014

Rapport 11

Jo, det går. Men idag är det ta mig fan inte kul.

Och mitt i allt saknar jag mitt hederliga gamla rabarbervin.....

Idag har jag fixat frukost och lunch åt finaste Blåöga. Lagat smarrigaste middagen åt Blåöga och Mannen, veckohandlat åt Mannen, bunkrat åt kissorna och tittat på nya tepåsar åt mig. Hmpf.

Jag har också skallebank, jävligt ont i örat, skitlånga hår på stortåna - även den "döda" - , våta hönor och regnvatten till förbannelse i alla byttor och ämbar.

Ja, och så har jag matlagningsprogram i var enda tv kanal som vi kan se.

5 kommentarer:

Baronessan sa...

Nu äntligen har jag fått tummen ur och hälsar på här. Jag fick ju läsa tillbaka ganska långt och ser att frun håller på med någon form av viktnedgångsplågeri. Undra på som fan att du blir så sjuk och inte frisk när du inte äter på riktigt. Det finns ingen gång jag är så hungrig som när jag är sjuk. Fast inte då jag har feber förstås.
Men jag undrar vad det är för hemsk diet du håller på med? Bara dryck? Verkar jobbigt. Men kämpa på du om du tycker att det hjälper, men se för fan till att du överlever också!

tigerliljan sa...

Håll ut - om du nu bestämt dig för det här, i morgon är en annan dag.
OBS jag gjorde ett försök (säkert med fel drycker, jag hatar numer grönsaksdryck med selleri) en gång men när jag satt på köksstolen och grät tredje dan, sa maken att nu fick jag allt sluta och ta en macka. Så jag beundrar dig.

Singelmamman sa...

Och så tycker jag att du kunde vila lite mer när du nu är sjuk. Blåöga och mannen kan ju ta hand om dig istället.

Ezter sa...

Alla föregående talare har sagt vad som finns att säga. Sen gillar jag inte att dina uppdateringar inte syns hos mig, blir lätt att missa! Men då läser jag tillbaka!

Jigglypuffan sa...

Fortfarande ont i örat? Borde väl släppt? Kanske dax att dejta doktorn igen?
Tuggummi är bra när man lagar mat. Light är ju intedet bästa men ett glas lightcola är en lyx du kan kosta på dej!
Sen ber jag om ursäkt om stavningen är dålig. Sitter med mobilen. Nåt fel måste det vara. Har extra stor text i mina inställningar men ändå ser jag knappt... undrar om det är samma symtom på sjuka som håriga tår månne...
Kramar!