fredag 23 maj 2014

Tant trött och stenhårda framlår och Springa sig lite 2

Oftast är jag ensam, i veckotal kan jag sitta för mig själv och bara prata med hönsen. Sedan helt plötsligt kommer allt det braiga i klump, rena ketchupeffekten.

Igår hade jag trevligt och inspirerande besök nere på Venusberget. Må bra kontot påfyllt av en otroligt duktig och positiv kvinna. Sedan in till staden för träff med en av mina absoluta ex-arbetskamrater. Fasiken vad jag saknat henne.


Där satt vi en stund innan vi gick iväg för att uppvakta en annan tidigare arbetskamrat som fyller jämnt. Trevligt :-)  Efter det ännu en träff i stan med en gammal klasskompis, vi gick ut grundskolan tillsammans för snart 44(?) år sedan. Också väldigt trevligt. När jag sedan kom hem mitt i natten var jag trött som en....tant?

Ska vila lite idag. Ska också vila mina springarben, bara ta en stavpromenad. Idag är mina framlår styva som telefonstolpar.

Ja, jag sprang igår igen, men samma "pass" som första dagen, inte öka något här inte och dö springdöden dag två.

Jag var dock lite smartare igår. Skor, strumpor, bikiniöverdel och fladderkjol, men inte korvande bikinibralls. Nädå. Gick väldigt bra utan och ännu snabbare att kasta sig i havet när hasandet och flåsandet var över.

Idag ska jag vila här. Lite otippat va?


3 kommentarer:

Tantaluran sa...

Man börjar bli orolig nu..........att du ska typ tyna bort..

Jigglypuffan sa...

Det är bra! Så lätt att drabbas av tomteblosseffekten när man i sin iver vill för mycket!
Det absolut viktigaste är att hålla i . Sen när man börjar få lite rutin på sin aktivitet då får man höja ribban.
Njut av dagen och solen!

Anonym sa...

Hej Fru Venus!
Bra att du provar nåt nytt för rätt som det är hittar man det som är rätt och funkar. Man ska som sagt var aldrig ge upp. Jag håller tummar och tår. Du vet vem jag är/KramSusanneNorrtälje