måndag 26 maj 2014

Vill ha sig lite...

Utemöbler, man drunknar i utemöbler nu. Det tråkiga är att allt ser likadant ut, stora konstrottingpjäser i plastico som tar enormt med plats. Speciellt då de ska vinterförvaras. Får stressont i magen bara jag tänker på det. Nu behöver vi inte nya utemöbler just nu, men då vi har lite andra planer så tänker jag framåt även på det området.

Men. Här finns inget jag vill ha. Jo, vi hittade en variant, vit, fin och ganska speciell. Priset var mest speciellt.  En enkelt vitt träbord och sex stolar modell låg karmstol. Drygt 3000 € pengar. Så gärna vill jag inte ha nya utemöbler, åh nej.

Men jag har hittat. På nätet i Sverigelandet. Trademax, dom har grejer dom!


Den här typen gillar jag mest, vitt, lite romantiskt och Den vita stenen typen av möbler. Minns ni den tv-serien? Ursnygga, men lite opraktiska om man ska bjuda ett gäng matglada grannar på middag.


Nästa variant jag hittade var ovansrående. Lite samma stil - ja, jag gillar vitt - och lite mer praktiskt.  Och armstöd, jag älskar armstöd. Visst är de fina!Mannen vill ha en kasta-sig-ner-i-soffan-efter-jobbet-grupp. Just där är vi lite oense, lite som Mannen från Mars och kvinnan från Venus. Fint, visst, men vad gör du av dom under vintern? Tips mottages tacksamt.


Om jag måste frångå det vita kan jag tänka mig ovanstående; armstöd, ordentligt matbord och förhoppningsvis stapelbara stolar. Trademax verkar vara min grej, vilket tur då att vi inlett ett samarbete. Visst kan jag beställa hem det till någon av er på andra sidan mellanhavet sedan när det är dags? Bra ;-)

6 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Vi har köpt våra däckstolar på Jula. De kostade 295 Skr styck - omålade. Sstsbordet är från Rusta - kostade 299 Skr. Vi förvarar våra utemöbler i uterummet. Jag tror vi har det bordet som är på sista bilden.

Mammy sa...

Beställ du, här finns förvaringsplats! Har tre förråd! 😁

Tantaluran sa...

I-landsproblem..........säger jag bara!

Ezter sa...

Jag har hittat nya möbler till altanen. Bord+ 6 stolar 1990, ändå har vi inte möjlighet att köpa dem nu när Maken varit sjukskriven så länge :(

Anonym sa...

Plastrottingen staplar du på varandra ute på altanen och slår en presenning runt det så klarar det vintern ypperligt. :)

/ N.

Frun sa...

Jag gillar det första vita bäst. Plastrotting - så trist och hur fan äter man vid det där bordet?