lördag 12 juli 2014

Fantastiskt!


Helt fantastiskt väder hela veckan. Temperaturen i havet steg från 11 grader till 24 på mindre än en vecka.  Fantastiskt underbart.

Jag har jobbat natt denna vecka och varit ledig dagtid, och helt ledig sedan torsdag morgon. Skönt. Och passat väldigt bra då vi haft gäster. Känns nästan som en minisemester.

Våra nyfunna norska gäster (som jag nu vet hur de hittade min blogg) var fantastiskt roliga, trevliga, glada och nöjda. Minns inte när vi skrattat som vi gjort dessa dagar. Fantastiskt roligt. Och jag förstår norska till min förvåning. En ännu större förvåning var att guleböj, äcklebyxa och klumpesnusk inte är norska ord. Hmm...

Vi har ätit och druckit gott, solat, simmat, pratat, skrattat och sovit lite. Och det ska vi fortsätta med då världens bästa sommargrannar är på plats. Livet är fantastiskt just nu.

6 kommentarer:

Jigglypuffan sa...

Låter fantastiskt trevligt! Ska nog ta och hoppa av färjan nästa gång så får vi se om du förstår ösgötska ;-)
Kramiz

Gro sa...

og vi har også hatt fantastiske dager i stugan på Åland! Fru Venus er en himla god kokk, og mitt traktordekk har nå gått over til dumperdekk......tusen takk for herlige dager, både til deg og herr Venus:-)

Ezter sa...

Så roligt att det blev så bra :)
Vi har haft kanonväder hela veckan, igår kväll kom regnet. Sen dess har det kommit nästan 35 mm!

Shamrock sa...

Låter kanoners

Hovdamen sa...

Så kul när man finner nya vänner via bloggen! Fortsätt att njut av sommaren.

Veronica sa...

Ni har verkligen ett paradis där på berget. <3